Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Kınık Toptancı Hal Kompleksi Projesi Hızla İlerliyor

Antalya'da Kınık Toptancı Hal Kompleksi Projesi Hızla İlerliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş Kınık Toptancı Hal Kompleksi Projesi ile bölgenin ticaret potansiyelini artıracak. Proje, 320 dönümlük alanda inşa ediliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Kınık Toptancı Hal Kompleksi Projesi Hızla İlerliyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kaş Kınık Toptancı Hal Kompleksi Projesi tüm hızıyla devam ediyor. 320 dönümlük geniş bir alanda inşa edilen proje, bölgenin yaş meyve ve sebze üretimindeki öncülüğünü güçlendirecek ve ticaret potansiyelini artıracak. Kınık, Ova ve Yeşilköy mahallelerindeki halleri tek çatı altında toplayacak olan proje, bölgedeki ticaretin modern bir yapıya kavuşmasını sağlayacak.

İnşaat Çalışmaları Büyük Oranda Tamamlandı

Proje kapsamında yürütülen inşaat çalışmalarında komisyoncu blokları tamamlanırken, tüccar dükkanlarının büyük kısmı da bitirildi. 80 adet tüccar dükkanının kaba inşaatı ve teras imalatı tamamlandı. Ayrıca 40 tüccar dükkanında kaba inşaat işleri biterken, kat döşemelerinin kalıp demir beton imalatı da %95 seviyesine ulaştı. 16 adet tüccar dükkanında ise temel ve subasman imalatları devam ediyor.

Kaş Ekonomisine Canlılık Katacak

Kınık Toptancı Hal Kompleksi, tamamlandığında 120 komisyoncu dükkanı, 136 tüccar ardiyesi ve 72 ticari dükkan ile Kaş’ın tarım ticaretine büyük katkı sağlayacak. Projede ayrıca 20 bin metreküp kapasiteli soğuk hava deposu, idari ofisler, toplantı odaları ve geniş bir komisyoncu meydanı da yer alacak. Halı saha, soyunma odaları ve duş üniteleri gibi sosyal donatılarla da bölge halkının sosyal ihtiyaçları karşılanacak.

Bölgenin Ticaret Potansiyeli Artacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kınık Toptancı Hal Projesi ile Kaş ve çevresindeki yaş sebze ve meyve üreticilerine destek vererek, bölgedeki ticareti güçlendirmeyi hedefliyor. Proje, tamamlandığında Kaş’ın tarım ve ticaret ekonomisine büyük bir canlılık katacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya İKK'dan "Kadın ve Erkek Beyni" söyleşisi!

Antalya İKK'dan "Kadın ve Erkek Beyni" söyleşisi!