Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya İçtur Antalya'nın vergi rekortmenleri listesinde yer aldı

İçtur Antalya'nın vergi rekortmenleri listesinde yer aldı

İçtur, Antalya ve İstanbul Havalimanlarında, dünyaca ünlü markalarla işbirliği yaparak tüketicilere güvenli ve kaliteli yeme-içme hizmeti sunuyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İçtur Antalya'nın vergi rekortmenleri listesinde yer aldı
KAYNAK: AA

IC Holding bünyesinde yeme-içme hizmetleri sunan İçtur, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen "142. Yıl Vergi ve Ali Bahar Özel Ödülleri" töreninde "Kurumlar Vergisi" alanında ödüle layık görüldü. Tören, 2022 ve 2023 yılı vergi rekortmenlerinin açıklandığı bir etkinlikte gerçekleştirildi. İçtur Yiyecek ve İçecek Hizmetleri, "Kurumlar Vergisi Tüzel Kişi" kategorisinde Antalya'da ikinci sırada yer aldı.

İçtur’un Yeme-İçme Hizmetlerindeki Başarısı

IC Holding çatısı altında faaliyet gösteren İçtur, havalimanları ve otoyollar gibi yoğun geçiş noktalarında kaliteli ve güvenli yeme-içme hizmeti sunuyor. Antalya ve İstanbul havalimanları başta olmak üzere Türkiye genelinde toplam 100'den fazla noktada faaliyet gösteren şirket, "Via" markasıyla da geniş bir hizmet ağı oluşturuyor. İçtur, dünyaca ünlü markalarla işbirliği yaparak, tüketicilere sunduğu hizmetin kalitesini sürekli artırıyor.

Ödül Törenine Kimler Katıldı?

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ödül törenine, birçok önemli isim katıldı. Törende, Antalya Valisi Hulusi Şahin, eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan da yer aldı. Ödülü, IC Holding Turizm Grubu Mali İşler Direktörü İsa Ergin, ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk’ün elinden aldı.

İçtur’un Genişleyen Hizmet Ağı

İçtur, Türkiye genelinde 100’den fazla noktada faaliyet gösteriyor. Antalya Havalimanı’nda 57, İstanbul Havalimanı’nda 27, otoyol tesislerinde 24 ve Çeşme Marina’da 7 olmak üzere birçok noktada hizmet veriyor. Şirket, dünyaca ünlü zincir markalarla işbirliği yaparak, yeme-içme sektöründe yenilikçi bir bakış açısıyla tüketicilere kaliteli ve güvenli hizmet sunuyor.

Kaliteli ve Güvenli Hizmetin Adresi: İçtur

"Via" markasıyla da hizmet veren İçtur, tüketicilere her geçen gün genişleyen bir hizmet ağı sunuyor. Şirket, Antalya ve İstanbul havalimanlarında dünyanın önde gelen markalarıyla işbirliği yaparak, sektördeki yenilikçi yaklaşımıyla dikkat çekiyor. IC Holding bünyesinde faaliyet gösteren İçtur, yeme-içme sektöründe güven ve kalite odaklı hizmet anlayışını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Mut'ta 2024 yılı zeytinyağı üretimine geçildi

Mersin Mut'ta 2024 yılı zeytinyağı üretimine geçildi