Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Kepez Drag Pisti Türkiye Drag Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yaptı

Kepez Drag Pisti Türkiye Drag Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yaptı

Antalya'daki Kepez Drag Pisti, Türkiye Drag Şampiyonası'nın ev sahibi oldu. 57 sporcu, 11 farklı kategoride yarışarak heyecanı zirveye taşıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez Drag Pisti Türkiye Drag Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yaptı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Antalya’da bulunan Kepez Drag Pisti, Türkiye Drag Şampiyonası’nın 2. ve 3. ayak yarışlarına ev sahipliği yaparak hız tutkunlarını ağırladı. İki gün süren yarışlarda Türkiye'nin dört bir yanından gelen 57 sporcu, 2024 yılı şampiyonluğu için pistte kıyasıya yarıştı. 12 Ekim Cumartesi günü antrenman ve sıralama turlarıyla başlayan yarışlar, ertesi gün 2. ve 3. ayak mücadeleleriyle devam etti.

Farklı Kategorilerde Çekişmeli Yarışlar Oldu

11 farklı kategoride düzenlenen yarışlar, hem sporcular hem de izleyiciler için büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışlar; Süper Street, Pro Street, Street 2, Street 750, Street 600, Standart 1, Standart 2, Pro 200, Pro 300, Standart 300 ve Kadınlar kategorilerinde gerçekleştirildi. İzleyiciler bu heyecanı tribünlerden büyük bir ilgiyle takip etti.

Mersin Motosiklet Spor Kulübü Şampiyon Oldu

2024 yılı Türkiye Drag Şampiyonası’nın kazananı ise Mersin Motosiklet Spor Kulübü oldu. Yarışlarda üstün performans gösteren kulüp, şampiyonluğunu ilan ederek büyük bir başarıya imza attı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hangi ayda hangi balık yenir? Balıktan zehirlenmemek için ne yapmalı?

Hangi ayda hangi balık yenir? Balıktan zehirlenmemek için ne yapmalı?