Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Kahraman Kamyon Şoförü Kaza Anında Yaralıyı Kurtardı

Antalya'da Kahraman Kamyon Şoförü Kaza Anında Yaralıyı Kurtardı

Antalya Serik'te meydana gelen kazada, kamyonet park halindeki kamyona çarptı. Yaralı sürücüye ilk müdahaleyi kazayı gören kamyon şoförü gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Kahraman Kamyon Şoförü Kaza Anında Yaralıyı Kurtardı
KAYNAK: İHA

Kaza, D400 karayolunda meydana geldi. Hasan Bülbül (48) yönetimindeki 07 ZV 140 plakalı kamyonet, park halinde bulunan 33 LP 003 plakalı kamyona arkadan çarptı. Olay sırasında kamyon sürücüsü Erkan Koca, aracının içinde yemek yediği sırada büyük bir ses duydu ve kazayı fark etti.

Kamyon Şoföründen Hızlı Müdahale

Kamyon sürücüsü Erkan Koca, kazadan hemen sonra kamyonet sürücüsü Hasan Bülbül’ü araçtan çıkarmayı başardı. Olay yerine gelen vatandaşların yardımıyla 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Sağlık ekipleri, yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye sevk etti.

"Bir Anda Büyük Bir Gürültü Duydum"

Olayı anlatan kamyon sürücüsü Erkan Koca, "Kamyonun içinde yemeğimi yiyordum. Bir anda büyük bir ses duydum, dışarı baktığımda kamyonet bizim kamyona çarpmıştı. Hemen araçtan indim ve yaralıyı çıkarttım," diye konuştu.

"Verilmiş Sadakası Varmış"

Kazaya şahit olan ve yaralıya müdahalede bulunan bir restoran çalışanı ise, "Kamyon sürücüsü yaralıyı araçtan çıkardı. Sürücünün başı kanıyordu, hemen müdahale ettik ve 112’yi aradık. Bilinci yerindeydi, çok şükür. Gerçekten verilmiş sadakası varmış," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da depremde ölen Doktor İdil'in adına müzik atölyesi açıldı

Hatay'da depremde ölen Doktor İdil'in adına müzik atölyesi açıldı