Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Türkiye Hollanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11

Türkiye Hollanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11

A Milli Takımımız, bugün akşam Almanya'nın Berlin Olimpiyat Stadı'nda Hollanda ile çeyrek final karşılaşmasında sahaya çıkacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye Hollanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11
MUHABİR: Tayfun Akyatan

A Milli Futbol Takımımız, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Avusturya'yı 2-1 mağlup eden Milliler, çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak. Montella yönetiminde turnuvada dikkat çeken performans sergileyen Ay-Yıldızlılar, oynadıkları dört karşılaşmanın üçünden galibiyetle ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 7 kez sarsan Milli Takım, kalesinde ise 6 gol gördü.

Türkiye Hollanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11

Türkiye, Hollanda karşısında galip gelmesi durumunda İsviçre - İngiltere maçının galibi ile yarı finalde mücadele edecek. A Milli Takım'da Arda Güler, Kenan Yıldız, ve Barış Alper Yılmaz gibi genç oyuncuların performansı merakla bekleniyor.

Türkiye Hollanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11

Hollanda - Türkiye Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Hollanda - Türkiye çeyrek final maçı, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00'da Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Mücadelede Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak. Maç, TRT 1 ve TRT Tabii üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11

Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz, Arda Güler.

Kart Cezalıları

A Milli Takım'da İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü, kart cezaları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Ancak kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın, cezalarının bitmesiyle sahadaki yerlerini alacak. Merih Demiral ise maç cezası alması durumunda Hollanda karşısında forma giyemeyecek.

Hakem Kadrosu

Hollanda - Türkiye maçında Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak. Yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Dördüncü hakem Almanya'dan Felix Zwayer olacak. VAR görevini ise Fransız Jerome Brisard üstlenecek.

Yorumlar
S
Selime Hollanda'dan 2 ay önce
Hollandayi nasil yeneriz?Cok istekli enerjili futbol olmasi lazim futbolcularda,Hollanda yorulmayan bir takim onu goze almak lazim uzatmalara felan giderse.Kesinlikle bosluk firsatlari birakmayin.Xavi yi Gakpoyu Malen Depay,Dmfries,Ake bunlara firsat vermeyin.sahda kendinizi tahrik etirmeyin sari kart cok Turkiyede.Hollanda bizim defans a hata yaptirmaya calisacak Samet olmasin bu macta!Savunmamizda Ahmetcan Kaplan yer alsin.Hem organize Oynamalari lazim daginik olursa Hollanda ya fisat.
BEĞENME
0
CEVAPLA
ASKİ uyardı: 'Serinlemek için suya girerken canınızdan olmayın'

ASKİ uyardı: 'Serinlemek için suya girerken canınızdan olmayın'