Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Antalyaspor Sokak Hayvanını Sahiplendi ve "Akrep" İsmi Verdi

Antalyaspor Sokak Hayvanını Sahiplendi ve "Akrep" İsmi Verdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Satın Alma Sahiplen” sloganıyla her gün sokak hayvanlarını yeni yuvalarıyla buluşturuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalyaspor Sokak Hayvanını Sahiplendi ve "Akrep" İsmi Verdi
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi / Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Satın Alma Sahiplen” sloganıyla sokak hayvanlarına yeni yuvalar bulmaya devam ediyor. Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden bir köpek, Antalyaspor Kulübü tarafından sahiplenildi ve köpeğe “Akrep” ismi verildi.

Haziran ayında Aksu Altıntaş Mahallesi’nde yaşanan bir trafik kazası sonrası, yaralı halde bulunan köpek, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirildi. Burada gerekli bakım ve operasyonlar yapılarak sağlığına kavuşturulan köpek, yeni yuvasını beklemeye başladı.

Antalyaspor Kulübü’nden Farkındalık

Antalyaspor Kulübü, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde farkındalık yaratmak amacıyla bu köpeği sahiplenmeye karar verdi. Bu işbirliği ile, sokak hayvanlarına yönelik toplumsal bilinci artırmayı amaçlayan etkinliklere katkıda bulunuyorlar.

Yeni Yuvasına Çabuk Alıştı

Antalyaspor’un Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yeni yuvasına çabuk alışan can dost, görevliler tarafından tesiste kısa bir gezinti yaptırıldı. Tesisin kırmızı beyazlı kulübesinde yaşamına başlayan Akrep, yeni ailesiyle birlikte mutlu bir hayat sürmeyi bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gülnar'da Kaybolan 3 Yaşındaki Müslüme'nin Mezarı Yenilendi

Gülnar'da Kaybolan 3 Yaşındaki Müslüme'nin Mezarı Yenilendi