Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Rizespor Antalyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Rizespor Antalyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Antalyaspor, Süper Lig'in 8.Hafta deplasmanda bugün Rizespor ile karşılaşacak. Rizespor Antalyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Rizespor Antalyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Antalyaspor son haftalarda gol yollarında sıkıntı yaşıyor. Fenerbahçe karşısında 2-0 mağlup olan Akdeniz ekibi, son iki maçında gol atmayı başaramadı. Ancak Eylül 2022'den bu yana üst üste üç maç gol sevinci yaşayamayan Antalyaspor, bu seriyi bu karşılaşmada bozmak isteyecek. Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspor, ligde 8 puanla 13. sırada bulunuyor ve bu sezon deplasmanda oynadığı son üç maçı kazanamamasıyla dikkat çekiyor.

Antalyaspor, deplasmanda oynadığı bu son üç maçta 9 gol yedi ve savunma anlamında da zayıf bir görüntü çizdi. Bu bağlamda, takımın performansı Rizespor karşısında sorgulanıyor. Yine de Braian Samudio gibi etkili bir hücum silahına sahip olan Antalyaspor, gol yollarında çözüm üretmeye çalışacak.

Rizespor'un Performansı

Lige hızlı bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor, ilk iki haftada topladığı 4 puanla umut verse de sonrasında beklenen performansı gösteremedi. Karadeniz ekibi, son 5 maçını kaybederek 16. sıraya kadar geriledi. İlhan Palut yönetimindeki takım, ligde sadece 4 puan toplayabildi ve son olarak Corendon Alanyaspor karşısında 1-0 mağlup oldu.

Rizespor, bu sezon oynadığı hiçbir maçta kalesini gole kapatamadı ve 7 maçta sadece 3 gol atarken, kalesinde 15 gol gördü. Bu performans, gol yollarında yaşanan ciddi sorunları gözler önüne seriyor. Ancak dikkat çeken bir nokta ise Rizespor’un Antalyaspor’u evinde ağırladığı son dört Süper Lig maçında puan kaybetmemesi.

Rizespor'un Mağlubiyet Serisi

Rizespor, bu sezon ligde kötü bir grafik çiziyor. Ancak bu, kulüp tarihindeki en kötü dönemlerden biri değil. 2021/2022 sezonunda 7 maç üst üste kaybeden Rizespor, 2014/2015 sezonunda da 6 maç boyunca galibiyet yüzü görememişti. Bu bağlamda, Rizespor için bu karşılaşma, mağlubiyet serisini kırmak adına hayati önem taşıyor.

Öne Çıkan İstatistikler

  • Rizespor, Antalyaspor'u evinde konuk ettiği son dört Süper Lig maçında yenilmedi.
  • Antalyaspor, Rizespor’a karşı oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanamadı (1B 2M).
  • Antalyaspor, Süper Lig'de oynadığı son iki maçta gol bulamazken, Eylül 2022’den bu yana üst üste üç maçta gol atamadığı bir dönem yaşamadı.
  • Rizespor’un bu sezon gol yollarında sıkıntı çekmesine karşın, Antalyaspor fileleri 9 kez havalandırdı ve kalesinde 14 gol gördü.

Rizespor Antalyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Rizespor - Antalyaspor mücadelesi, Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak ve karşılaşmanın hakemi Burak Pakkan olacak. Bu keyifli mücadele, futbolseverler tarafından beIN SPORTS 1 ekranlarından anlık olarak izlenebilecek.

Rizespor Antalyaspor Muhtemel 11'ler

Rizespor: Grbic , Halil İbrahim, Aliqulov, Mocsi, Taha, Hadziahmetovic, Papanikolau, Varesanovic, Zeqiri, Olawoyin, Ali Sowe

Antalyaspor: Kenan , Güray, Thalisson, Veysel, Mert, Petrusenko, Kaluzunski, Larsson, Djenepo, Townsend, Samudio

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DEM Partili belediye ameliyattaki işçiyi işten çıkardı

DEM Partili belediye ameliyattaki işçiyi işten çıkardı