Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor PFDK'dan Süper Lig'e ve 3. Lig'e Büyük Ceza Geldi!

PFDK'dan Süper Lig'e ve 3. Lig'e Büyük Ceza Geldi!

PFDK, Kayserispor'a 336 bin TL, Erciyesspor'a 21 bin TL para cezası verdi. İki kulüp taraftarlarının saha olayları nedeniyle cezalandırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PFDK'dan Süper Lig'e ve 3. Lig'e Büyük Ceza Geldi!
KAYNAK: İHA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ve 3. Lig temsilcisi Erciyesspor'a ceza verdi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasına göre, iki kulüp taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle para cezası ve bazı tribünlere giriş yasağıyla karşı karşıya kaldı.

Kayserispor’a 336 Bin TL Para Cezası

Kayserispor, Beşiktaş ile oynadığı maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle PFDK tarafından 336 bin TL para cezasına çarptırıldı. Ayrıca, Futbol Disiplin Talimatı'nın 52/3. maddesi gereğince, olaylara karışan taraftarların bulunduğu Kuzey Alt C tribünü ve Batı Alt C-D tribünlerindeki seyircilerin elektronik bilet kartları bir sonraki ev sahibi olduğu maça girişlerinin engellenmesi amacıyla bloke edildi.

Buna ek olarak, taraftarların çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle de ceza alan Kayserispor’a, Futbol Disiplin Talimatı’nın 53/3. maddesi uyarınca Kuzey tribün Alt C-D bloklarda yer alan taraftarların kartlarının bir sonraki ev sahibi müsabakada bloke edilmesine karar verildi. Kuzey tribün Alt C bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kartları ise iki maç boyunca bloke edilecek.

Erciyesspor’a 21 Bin TL Ceza

3.Lig’de mücadele eden Erciyes 38 Futbol Kulübü de taraftarlarının Denizlispor maçında neden olduğu saha olayları nedeniyle 21 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akaryakıt İstasyonunda Polis ve Çalışanlar Arasında Arbede

Akaryakıt İstasyonunda Polis ve Çalışanlar Arasında Arbede