Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Michael Valkanis: "Taraftarımızı Gururlandıracak Bir Takım Oluşturmak İstiyoruz"

Michael Valkanis: "Taraftarımızı Gururlandıracak Bir Takım Oluşturmak İstiyoruz"

Trendyol Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Michael Valkanis, takımın Bolu'da gerçekleştirdiği sezon öncesi kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Michael Valkanis: "Taraftarımızı Gururlandıracak Bir Takım Oluşturmak İstiyoruz"
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Michael Valkanis, takımın Bolu'da gerçekleştirdiği sezon öncesi kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Valkanis, takımın başında geçirdiği ilk günlerden çok memnun olduğunu belirterek, "Oyuncularımın gösterdiği performanstan ve takım içi uyumdan çok mutluyum. İlk iki antrenmanımız çok olumlu geçti. Savaşan, mücadele eden ve her maçta yüzde yüzünü verecek bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Bu yaklaşımımızla taraftarımızı mutlu edeceğimize inanıyorum" dedi.

A W244546 01

"Taraftarımızın desteği bizim için çok değerli"

Adana'ya gitmeyi ve özellikle sahalarında oynamayı sabırsızlıkla beklediğini vurgulayan Valkanis, taraftarın maçlarda önemli bir rol oynayacağını dile getirdi. "Taraftarımızın desteği bizim için çok değerli. Onların enerjisiyle birleştiğimizde özel şeyler başaracağımıza inanıyorum. Amacımız, taraftarımızın gurur duyacağı bir oyun sergilemek ve özel anılar yaratmak" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Boşanma Aşamasındaki Eşi Tarafından Sokak Ortasında Öldürüldü: Olayın tasarlandığını düşünüyoruz

Boşanma Aşamasındaki Eşi Tarafından Sokak Ortasında Öldürüldü: Olayın tasarlandığını düşünüyoruz