Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Fenerbahçe Basketbol Takımı Şampiyonluk İçin Parkede

Fenerbahçe Basketbol Takımı Şampiyonluk İçin Parkede

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde, Fenerbahçe Beko, yarın saat 20.30'da A. Efes'i konuk edecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Basketbol Takımı Şampiyonluk İçin Parkede
KAYNAK: İHA

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde, Fenerbahçe Beko, yarın saat 20.30'da A. Efes'i konuk edecek. Sarı-lacivertliler, seride ilk iki maçı kazanarak saha avantajını elde etti ve Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak müsabakaya şampiyonluk hedefiyle çıkacak. İlk maçı 85-74 kazanan Fenerbahçe, ikinci maçta da deplasmanda 101-70'lik skorla galip ayrıldı.

Sezonu Çifte Kupa ile Kapatacak

Jasikevicius'un öğrencileri, bu sezon Türkiye Kupası Finali'nde A. Efes'i (67-80) mağlup ederek kupayı müzesine götürmüş ve EuroLeague'de Final Four oynamıştı. Şimdi, Fenerbahçe yarınki maçı kazanırsa sezonun ikinci kupasını müzesine götürecek. Ligdeki ilk şampiyonluğunu 1991 yılında elde eden sarı-lacivertliler, şimdi 11. şampiyonluk için sahada.

A W223374 02

Jasikevicius Tarihe Geçecek

Sarı-lacivertliler, sezonu Yunan başantrenör Dimitris Itoudis yönetiminde başlasa da, kasım ve aralık aylarında yaşadığı mağlubiyet serilerinin ardından Itoudis ile yollarını ayırarak Litvanyalı koç Sarunas Jasikevicius'u getirdi. Bu değişiklikle birlikte Fenerbahçe'nin galibiyet yüzdesi arttı ve EuroLeague'de ilk 6 sıraya girmeyi başardılar. Jasikevicius, bu sezon takımını şampiyonluk hedefine çok yaklaştırdı ve adını tarihe yazdırmak üzere.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Salih Özcan'dan Vincenzo Montella'ya Övgü

Salih Özcan'dan Vincenzo Montella'ya Övgü