Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Tevfik Yamantürk: ¨Yol Kazası Yapmazsak Şampiyon Oluruz¨

Tevfik Yamantürk: ¨Yol Kazası Yapmazsak Şampiyon Oluruz¨

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, ezeli rakiplerine kıyasla daha güçlü bir kadroya sahip olduklarını vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tevfik Yamantürk: ¨Yol Kazası Yapmazsak Şampiyon Oluruz¨
KAYNAK: İHA

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, 2024 yılı 2. olağan toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı-Anadolu Oditoryumu’nda gerçekleşen toplantıda konuşan Yamantürk, Beşiktaş’ın bu sezon güçlü bir kadroya sahip olduğunu ve şampiyonluk için büyük bir şansa sahip olduklarını söyledi.

"Takımımız keyif veriyor" diyen Yamantürk, ezeli rakipleri de izlediğini belirterek, "Motor gaz yemiyor, yürümüyorlar. Yol kazası yapmazsak şampiyon oluruz" ifadelerini kullandı.

Mali zararlar ve geçmiş yönetimin hataları

Yamantürk, ayrıca geçmiş yönetimlerin kulübe verdiği mali zararlara dikkat çekti. Beşiktaş’ın mali yapısının zarar gördüğünü ve bu zararın kulüp tarafından ödenmek zorunda kaldığını vurgulayan Yamantürk, "Okul takımında oynatmayacağımız oyuncuları milyon euro’larla Beşiktaş’a transfer ettiler. Sonra da çekip gittiler, ama faturayı biz ödüyoruz" dedi. Özellikle İstanbulspor'dan alınan ve ismini hatırlamadığı bir futbolcuya yapılan transferin büyük bir hata olduğunu dile getirdi.

“Bu paraların peşine düşmemiz lazım”

Geçmiş yönetimin transfer politikalarının kulübe büyük zarar verdiğini söyleyen Yamantürk, Beşiktaş yönetiminin bu paraların peşine düşmesi gerektiğini belirtti. Valerien Ismael döneminde yapılan bir transferde, futbolcunun performansının kulüp için hayal kırıklığı yarattığını ifade eden Yamantürk, "O dönemde Alanyaspor maçında 35-40 metreden bir faul yaptı. Gol oldu, atıldı, maç gitti. Bu futbolcuya 2.5 milyon euro ödendi, ama futbolcu ortada yoktu" diyerek yaşananları eleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay’ın yeni İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Keskin görevine başladı

Hatay’ın yeni İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Keskin görevine başladı