Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset “İyi Parti’nin oyları düşük gösteriliyor”

“İyi Parti’nin oyları düşük gösteriliyor”

MHP’den ayrılarak İyi Parti'ye geçen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, 15 gün önce kurulan bir parti için çok iyi bir noktada olduklarını ancak anketlerde oy oranlarının düşük gösterildiğini iddia etti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“İyi Parti’nin oyları düşük gösteriliyor”

 MHP’den ayrılarak İyi Parti'ye geçen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, 15 gün önce kurulan bir parti için çok iyi bir noktada olduklarını ancak anketlerde oy oranlarının düşük gösterildiğini iddia etti.

 

 Gökce, şöyle konuştu: “Bugün gücü elinde bulunduran siyasi unsurlar, İyi Parti’nin çıkışını küçümsemek için anket sonuçlarını düşük gösterme gayreti içerisinde. Oyumuz yüzde 20’nin üzerinde.”


 

Ankara'da İyi Parti Genel Merkezi'nde hafta sonu yapılan açılışına katılan ve burada Genel Başkan Meral Akşener tarafından rozet takılarak İyi Parti saflarına katılan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Akdeniz GERÇEK’E konuştu. Zorlu bir süreç sonrasında İyi Parti’ye geçtiğini kaydeden Gökce, “MHP’nin içinde devam eden bir değişim hareketinin başından beri içindeydim. Daha sonra olmadı ve bu mücadelelerin sonucunda ihraç edildik. Türkiye’ye yeni bir siyasi alternatif, yeni bir soluk getirecek, siyasetteki çatışma kültürünü ortadan kaldıracak gerçekten bu milletin hak ettiği kriterleri taşıyabilecek bir yapının oluşumu artık tamamlandı. Biz de bu desteğimizi taçlandırmak istedik ve İyi Parti’ye üyelik kaydımızı yaptırarak İyi Partili bir belediye başkanı olduk” dedi.

 

OY ORANIMIZ DÜŞÜK GÖSTERİLİYOR

Ülke genelinde son yapılan anketlerde İyi Parti’nin oy oranlarının düşük gösterildiğini iddia eden Gökce, “Siyaset çok ciddi bir mücadele arenasıdır. Bugün gücü elinde bulunduran siyasi unsurlar, İyi Parti’nin çok güzel çıkışını küçümsemek amacıyla anket sonuçlarını mümkün olduğunca düşük gösterme gayreti içerisindeler. Bizim partimizin yaptırdığı anketlerde yüzde 20’nin rahatlıkla üzerindeyiz. Bu sonuç daha 15 gün önce kurulan bir parti için gayet iyi. Yani çok iyi bir noktadayız. Dolayısıyla bunun kararını milletimiz verecek” diye konuştu.

 

SAĞDA ALTERNATİF OLACAĞIZ

Türk insanının, Türk siyasetinin tek bir alternatife sıkıştırıldığını da ifade eden Gökce şöyle konuştu: “Türk millet partimize gerçekten çok büyük destek veriyor. Çok güzel başladık ve çok güzel bir şekilde ilerliyoruz. Bizler siyasetin sinir uçlarında olan insanlarız ve her zaman sokaklardayız. Müthiş tepkiler alıyoruz. İnsanların heyecanını görebiliyoruz. Türk insanının, Türk siyasetinin tek bir alternatife sıkıştırıldığını görüyoruz. İşte İyi Parti buna son verecek ve sağ kanatta ciddi bir alternatif oluşturacaktır. Ayrıca diğer yüzde 30’luk dilimde de çok geniş yelpazede herkesi kucaklayacağız.  Bölücülük ve FETÖ bizim sınırımızdır. Hedefimiz 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. İnşallah çok güzel noktalara geleceğiz.” Kubilay ELDEMİRCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur Belediyesi YAPEX Fuarı’nda

Burdur Belediyesi YAPEX Fuarı’nda