Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset İYİ Parti’de Sağır ve yönetiminden istifa

İYİ Parti’de Sağır ve yönetiminden istifa

İYİ Parti Antalya Kurucu İl Başkanı Nizamettin Sağır ve Yönetim Kurulu, Genel Başkan Meral Akşener’in çağrısı doğrultusunda istifa etti. İstifasını sosyal medya üzerinden duyuran Sağır, siyasi mücadelesine partisinin bir neferi olarak devam edeceğini bildirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti’de Sağır ve  yönetiminden istifa


İYİ Parti Antalya Kurucu İl Başkanı  Nizamettin Sağır ve Yönetim Kurulu, Genel Başkan Meral Akşener’in çağrısı doğrultusunda istifa etti. İstifasını sosyal medya üzerinden duyuran Sağır, siyasi mücadelesine partisinin bir neferi olarak devam edeceğini bildirdi.

Nizamettin Sağır, istifasını sosyal medya aracılığıyla verdiği şu mesajla duyurdu :  “İYİ Partinin Antalya Kurucu İl Başkanlığı görevimden 3.9.2018 tarihi itibariyle Genel Merkezimizin aldığı tavsiye kararı uyarınca teşkilatlardaki revizyon çalışmalarına imkan vermek üzere istifa etmiş bulunuyorum.
Parlamenter Demokratik Sisteme geçiş, toplumsal ayrışmaların ortadan kaldırılması, hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığının sağlanması hedeflerini gerçekleştirmek üzere kurulan İYİ Parti’nin Antalya Kurucu İl Başkanlığı görevini tarafıma tevdi ederek beni onurlandıran ve yol arkadaşlığına layık gören;
Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi ile Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın beye ve tüm yetkililere teşekkürlerimi,bütün bu mücadele sırasında büyük özveriyle çalışan İl Divan Kurulu üyelerim,İl Yönetim,İl Disiplin Kurulu üyesi arkadaşlarım ve tüm İlçe Başkan ve yönetimleri ile Milletvekili adaylarımıza şükranlarımı sunuyorum. İYİ Partinin kuruluş hedefleri doğrultusundaki mücadelesine partinin bir neferi olarak devam edeceğim.Saygılarımla.”(Haber Merkezi) 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yoksulluk tırmanıyor

Yoksulluk tırmanıyor