Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset Belediye İş Genel Başkan Yardımcısı Bayram Özkan kaza geçirdi

Belediye İş Genel Başkan Yardımcısı Bayram Özkan kaza geçirdi

Belediye-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Bayram Özkan, Bolu’nun Kaynaşlı ilçesinde trafik kazası geçirdi. Özkan durumuyla ilgili paylaşım yaptı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Belediye İş Genel Başkan Yardımcısı Bayram Özkan kaza geçirdi
KAYNAK: Haber Merkezi

Belediye-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Bayram Özkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Bolu’nun Kaynaşlı ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi ve destek olan herkese teşekkür etti.

Bursa Örgütlenme Çalışmaları İçin Yoldaydı

Bayram Özkan, açıklamasında, Bursa’daki örgütlenme çalışmaları için sabah saatlerinde yola çıktığını ve Bolu Kaynaşlı’da trafik kazası geçirdiğini belirtti. Kazanın ardından kendisini arayarak sağlık durumunu soran ve desteklerini ileten Belediye-İş Genel Başkanı Nihat Yurdakul başta olmak üzere tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Destek Olanlara Teşekkür Etti

Özkan, kaza sonrası hemen hastaneye gelen CHP Bolu İl Başkanı Çetin Uç, Bolu Belediye Meclis Üyesi Buse Özkan, Belediye-İş Bolu Şube Başkanı Çağdaş Özkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Kocaeli Şube Başkanı Ertuğrul Çınar ve yönetim kurulu üyelerine, Bolu şube personeli Berna Hanım ve Kocaeli şube personeli Levent Bey'e teşekkürlerini iletti. Ayrıca, bu süreçte kendisini arayan ve sağlık durumunu soran tüm dostlarına ve yol arkadaşlarına minnettarlığını ifade etti.

“Belediye-İş Ailesinin Üyesi Olduğum İçin Gururluyum”

Bayram Özkan, Belediye-İş ailesine duyduğu bağlılığı dile getirerek, “Sizler iyi ki varsınız, bana bir kez daha ‘iyi ki Belediye-İş gibi ulu bir çınarın üyesi, temsilcisi, yöneticisiyim, bu ailenin üyesiyim’ dedirttiniz” şeklinde konuştu. Özkan, bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, “Tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, akrabalarıma binlerce kez teşekkür ederim” dedi.

Sağlık Durumu nasıl?

Vücudunun çeşitli bölgelerinde kırık olduğu öbelirtilen özkan, kazanın ardından doktorların tavsiyesiyle bir süre istirahat edeceğini ve telefonunu kapalı tutacağını söyledi. Özkan, “Genel sağlığım iyi, dinlendikçe daha da iyi olacak. Hepinize teşekkür ederim, var olun” diyerek destek mesajlarını ileten herkese teşekkür etti ve iyi dileklerini sundu.

Sendika Yönetimi ve Üyelerden Geçmiş Olsun Mesajları

Belediye-İş Sendikası’ndan ve diğer sendika üyelerinden, Bayram Özkan’a geçmiş olsun mesajları yağdı. Sendika yönetimi ve üyeleri, Özkan’ın sağlığına kavuşmasını dileyerek, yanında olduklarını belirttiler.


Belediye-İş Sendikası Nedir?

Belediye-İş Sendikası, Türkiye'deki belediye çalışanlarının haklarını savunmak ve çalışma koşullarını iyileştirmek amacıyla faaliyet gösteren köklü bir sendikadır. 1949 yılında İstanbul'da kurulan sendika, ülkemizde işçi hareketinin önemli yapı taşlarından biridir. Kuruluşundan bu yana işçilerin haklarını savunmak ve çalışma koşullarını iyileştirmek için mücadele eden Belediye-İş, bugün Türkiye genelinde geniş bir üye kitlesine sahiptir.

Belediye-İş ne zaman kuruldu?

Belediye-İş Sendikası’nın temelleri, 1949 yılında İstanbul İETT’de çalışan 50 işçinin bir araya gelerek sendikal örgütlenme için ilk adımı atmasıyla atıldı. Mehmet İnhanlı liderliğinde kurulan İstanbul Elektrik Gaz ve Motorlu Taşıt İşçileri Sendikası, yerel düzeyde sendikalaşma sürecini başlattı. Kısa sürede büyüyen örgütlenme hareketi, Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep ve Elazığ gibi illere de yayıldı.

Türkiye'nin En Büyük Üçüncü Sendikası

Bugün Türkiye Belediye-İş Sendikası, kökleri 1949 yılına kadar dayanan bir sendika olarak Türkiye işçi hareketinde önemli bir yer tutmaktadır. Ülke genelinde pek çok şubesi ve geniş üye kitlesi ile Türkiye’nin en büyük üçüncü sendikası konumundadır.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu'dan Ankaralı Turgut'a Ziyaret

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu'dan Ankaralı Turgut'a Ziyaret