Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset 15 MAYIS’ta Güneş Doğacak

15 MAYIS’ta Güneş Doğacak

İYİ Parti Antalya Milletvekili adaylarının tanıtım toplantısı Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Afşin Vahdet Karacan, “15 Mayıs sabahı ‘İYİ’lik güneşi doğacak. Tarih yazacağız" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
15 MAYIS’ta Güneş Doğacak

Toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP ve İYİ Parti Milletvekilleri ile belediye başkanlarının yanı sıra meslek odaları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

“TEK ADAM REJİMİNDEN KURTULACAĞIZ”

Programın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “Halkın refah seviyesini arttıracak, ülkemizi her alanda daha ileri taşıyacak çalışmalar yapıldı. 256 sayfadan oluşan mutabakat metninde tüm bu konular özetlendi. Bunları halka anlatmamız gerekiyor. İnanıyoruz ki, Cumhuriyet’in 100. yılında, hep beraber memleketi kötüye götürmüş olan, enkaza çevirmiş olan tek adam rejiminden hep birlikte kurtulacağız. 15 Mayıs sabahı ‘İYİ’lik güneşi doğacak. Bu ülke en güzel zamanlarını görmeye başlayacaktır. Sayın Genel Başkanımızın söylediği gibi, 15 Mayıs sabahı tarih yazacağız" dedi.

“BİRLİKTE AYNI AZİMLE ÇALIŞMAYA DEVAM”

İl Başkanı Afşin Vahdet Karacan'ın konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, genel seçimlere 30 gün kaldığını belirterek hep birlikte aynı azimle çalışmalara devam edecekleri söyleyerek “İnşallah 14 Mayıs'ta Türkiye Cumhuriyeti'nin 13'üncü Cumhurbaşkanı da, cumhurbaşkanı yardımcılarımızla birlikte milletvekillerimizle beraber çocuklarımızın geleceğe umutla baktığı, çocuk istismarının olmadığı, kadınlarımızın yüzünün güldüğü, tüm vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu olduğu o mavi gözlü dev adamın Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyılında iktidar olduğumuz günlerde buluşmak dileğiyle" dedi.

“NAMUSUM VE ŞEREFİM ÜZERİNE SÖZ”

Milletvekili aday listesinin ilk sırasında yer alan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, “Hepinize söz veriyorum. Antalyalı değilim; ama size söz veriyorum. Her birinizin evladı olmaya, her birinizin kardeşi olmak için elimden geleni yapacağım. Bu ülkenin Cumhuriyet değerlerini korumak için ömrüm boyunca mücadele edeceğime ve bunu Antalya’dan yapacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum” dedi.

ADAYLAR SIRASIYLA TANITILDI

 İYİ Parti 28’inci Dönem Antalya Milletvekili adayları tek tek sahneye çağırılarak tanıtıldı. Adaylar şu şekilde: “Uğur Poyraz, Aykut Kaya, Ali Adnan Kaya, Ayşen Kurt, Serkan Tetik, İlhami Okudan, Mehmet Başaran, Nesrin Ünal, Musa Ertuğan, Mesut Yılmaz, Durmuş Kaplan, Arif Kocabıyık, Başak Karataş, Durmuş Ali Arslan, Neşe Toker, Levent Özdemir, Hatice Avcı.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
OTOMOBİLLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI:

OTOMOBİLLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: