Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Ünlü Oyuncu kilo verdi, Görenleri hayret içinde bıraktı

Ünlü Oyuncu kilo verdi, Görenleri hayret içinde bıraktı

Ünlü oyuncu kısa süre içerisinde verdiği kilolarla kendine hayran bıraktı. Sevenleri değişimine çok şaşırdı. Ünlü oyuncu kim? Ünlü oyuncu nasıl zayıfladı? Detaylar haberde.  

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Oyuncu kilo verdi, Görenleri hayret içinde bıraktı
MUHABİR: Kamer Durdu

Dikkat çekici bir diyet uygulayarak adını duyuran Ecem Erkek, kısa süre içerisinde 10 kilo verdi. Yaklaşık 36- 38 bedene kadar düşen oyuncunun nasıl zayıfladığı merak konusu oldu. 

ecemerkek-insta-s1

Şaşırtıcı dönüşüm

Ünlü oyuncu Ecem Erkek, fazlalık kilolarından kurtulmasıyla şaşırtıcı bir dönüşüm sergiledi. Yeni incecik görünümüyle görenleri adeta hayrete düşüren Erkek, sağlıklı yaşam ve kararlılıkla gerçekleştirdiği bu değişimle dikkatleri üzerine çekti.

A_0985B-1-1-2

Yeni fiziğiyle görenler hayranlığını gizleyemedi

2015'de mezuniyetini tamamlayan Ecem Erkek, 2017 yılında ise televizyon ekranlarında boy göstermeye başladı.

2017 ve 2021 yılları arasında sinemada da ilerlerken, bir taraftan Güldür Güldür programında dikkatleri üzerine çekti.33 yaşındaki oyuncu, "Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?" filmiyle de çok konuşuldu.

ecem

Erkek, son zamanlarda yayınladığı fotoğraflarla ne kadar kilo verdiği ortaya koydu. Şimdilerde bambaşka birine dönüşen Ecem Erkek, 10 kilo verdiği ifade etti. Bir taraftan yoğun tempo içindeyken sporuna da dikkat eden Erkek, sıkı bir diyete girerek sağlıklı yaşamayı tercih edenlerden oldu.

Oyuncunun neşesi ve mutluluğunu gören takipçileri ise "Sen nasıl mutluysan öyle güzelsin!" yorumlarıyla ünlü oyuncuya destek verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Geç gelen adalet”

“Geç gelen adalet”