Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Sur Yapı Mağduriyetinde Sona Gelindi! Özgür Özel Antalya'ya Geliyor!

Sur Yapı Mağduriyetinde Sona Gelindi! Özgür Özel Antalya'ya Geliyor!

Antalya'da Sur Yapı'nın kentsel dönüşüm projesi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla son evlerin sahiplerine teslim edilecek.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sur Yapı Mağduriyetinde Sona Gelindi! Özgür Özel Antalya'ya Geliyor!
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi Sur Yapı’nın son evleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla sahiplerine teslim edilecek.

Geçtiğimiz günlerde toplanmışlardı 

Antalya’nın Kepez ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde Türkiye’nin en büyük kentsel projesi olarak lanse edilen bir konut projesi olan Sur Yapı’nın mağdurları geçtiğimiz günlerde  bir kez daha bir araya gelerek ses yükseltmişti. 

Sur Yapı’nın Son Evleri Anahtar Teslim Edilecek

Antalya’nın Kepez ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde hayata geçirilen ve Türkiye’nin en büyük kentsel projesi olarak lanse edilen Sur Yapı konut projesinin son evleri, 3 Ekim Perşembe günü Özür Özel’in katılımıyla sahiplerine teslim edilecek. Projenin son evlerinin teslimiyle birlikte, toplamda 1068 daire daha vatandaşlara kavuşacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Ziyareti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 3 Ekim Perşembe günü Antalya’yı ziyaret ederek bir dizi önemli etkinlikte bulunacak. Saat 13.00’te Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Özel, Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile bir araya gelecek. Ardından saat 16.00’da, Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında düzenlenecek anahtar teslim törenine katılacak. Bu etkinlikte, projenin B-2, C-1 ve C-3 parsellerinde inşa edilen 1068 konutun sahiplerine teslimi gerçekleştirilecek.

Proje Kapsamında 4026 Daire Teslim Edildi

Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bugüne kadar 5073 hak sahibine ait 6417 konuttan 4026’sı teslim edildi. 3 Ekim’de yapılacak törenle birlikte, 1068 daire daha sahiplerine verilecek. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, törende yaptığı konuşmada, “Nisan 2019’da göreve başladığımızdan bu yana halkımızın yanında olduk. Mağduriyetlerini önlemek için durma noktasına gelen inşaatları yeniden canlandırdık ve kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirdik,” diyerek projedeki ilerlemeyi vurguladı.

CHP’nin Projeye Destek Mesajı

Özgür Özel, tören sırasında yaptığı açıklamada, “1068 dairemizi CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in de katılımıyla sahiplerine teslim ederek evleri tamamladık. Aynı zamanda kentsel dönüşüm projeleri kapsamında sosyal donatı alanlarını da hak sahiplerine teslim ediyoruz,” ifadelerini kullandı. Özel, projedeki ilerlemenin yanı sıra, Kepez Santral Mahalleleri’nin altyapı, parklar ve yollar gibi eksiklerinin de tamamlandığını belirtti.

Kentsel Dönüşümün Sosyal ve Ekonomik Etkileri

Sur Yapı projesi, Antalya’nın kentsel dönüşümünde önemli bir rol oynarken, bölgedeki sosyal ve ekonomik yapının güçlenmesine katkı sağlıyor. Proje kapsamında yapılan kapalı pazar yerleri, 100. Yıl Parkı ve peyzaj çalışmaları, bölgenin yaşam kalitesini artırırken, yeni dairelerin teslimiyle birlikte yerel ekonomiye de olumlu etkiler yapması bekleniyor.

Geleceğe Yönelik Adımlar

Büyükşehir Belediyesi ve CHP’nin ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen Sur Yapı projesi, Antalya’nın kentsel dönüşümünde önemli bir kilometre taşı olarak kaydediliyor. 3 Ekim’de gerçekleşecek anahtar teslim töreni, projenin tamamlanmasına ve binlerce vatandaşın yeni evlerine kavuşmasına vesile olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altın ekim ayına yükselişle başladı: Gram altın rekor kırdı!

Altın ekim ayına yükselişle başladı: Gram altın rekor kırdı!