Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Taylor Swift, Servetiyle Rihanna'yı Geride Bıraktı

Taylor Swift, Servetiyle Rihanna'yı Geride Bıraktı

Taylor Swift, Rihanna'yı geçerek dünyanın en zengin kadın müzisyeni oldu. Forbes'a göre Swift, Jay-Z'nin ardından ikinci sırada.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Taylor Swift, Servetiyle Rihanna'yı Geride Bıraktı
KAYNAK: Haber Merkezi

Taylor Swift, 1,6 milyar dolara ulaşan servetiyle Rihanna'yı geçerek dünyanın en zengin kadın müzisyeni unvanını kazandı. Forbes, Swift'in servetinin hızla arttığını ve müzisyenler arasında Jay-Z'nin ardından ikinci sırada yer aldığını açıkladı.

Swift, mali başarısıyla zirvede

Taylor Swift, 1,6 milyar dolara ulaşan servetiyle 1,4 milyar dolarlık servete sahip Rihanna’yı geride bırakarak müzik dünyasında yeni bir rekora imza attı. Forbes'a göre, Swift, tüm müzisyenler arasında ise 2,5 milyar dolarlık serveti olan Jay-Z’nin hemen arkasında, ikinci sırada yer alıyor. Swift’in bu büyük mali başarısının ardında ise, özellikle tarihi başarı elde eden 'Eras' turnesi ve müzik kataloğunun popülaritesi bulunuyor.

Telif hakları ve turne gelirleri etkili

Taylor Swift’in serveti, telif haklarından ve turnelerden elde ettiği yaklaşık 600 milyon dolar, tahmini 600 milyon dolar değerindeki müzik kataloğu ve 125 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarından oluşuyor. Forbes’a göre Swift, son dört yılda servetine 1,2 milyar dolar ekleyerek dikkat çekici bir mali yükseliş gerçekleştirdi. 2020 yılında net servetinin 365 milyon dolar olduğu tahmin edilen Swift, bu artışla servetini üçe katladı.

'Eras' turnesi servetine büyük katkı sağladı

Swift’in bu yılın sonlarında gerçekleşecek olan ABD ve Kanada’daki 'Eras' turnesinin son konserleriyle servetini daha da artırması bekleniyor. Turneye 18 Ekim’de Florida’nın Miami kentinde devam edecek olan Swift, dünya çapında elde ettiği başarıyla mali gücünü perçinlemeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tekirdağ'da 6 Aydır Kayıp Olan Şahsın Ces*di Ormanlık Alanda Bulundu

Tekirdağ'da 6 Aydır Kayıp Olan Şahsın Ces*di Ormanlık Alanda Bulundu