Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Ünlü Rapçi Emirhan Çakal'dan Deha Tuzcu İtirafı! Tartışmalı Geçmiş

Ünlü Rapçi Emirhan Çakal'dan Deha Tuzcu İtirafı! Tartışmalı Geçmiş

Ünlü rapçi Emirhan Çakal, Discord'da taciz iddialarıyla gündeme gelen Deha Tuzcu'ya destek verdiği için pişmanlık duyduğunu açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Rapçi Emirhan Çakal'dan Deha Tuzcu İtirafı! Tartışmalı Geçmiş
MUHABİR: Kamer Durdu

Discord’da kız çocuklarına yönelik taciz olaylarının yaşandığı panelin sahibi olduğu iddia edilen Deha Tuzcu hakkında, ünlü rapçi Emirhan Çakal’dan dikkat çekici bir açıklama geldi. Çakal, geçmişte Tuzcu ile iş ilişkisi olduğunu belirterek bu durumun hayatındaki en büyük pişmanlıklardan biri olduğunu ifade etti.

Deha Tuzcu'nun tartışmalı geçmişi

Daha önce yaptığı Omegle yayınlarıyla tanınan ve sosyal medyada milli değerlere hakaret eden paylaşımlarıyla tartışma yaratan Deha Tuzcu, son olarak Discord platformunda kız çocuklarına yönelik taciz ve zorbalık olaylarının başladığı panelin sahibi olduğu iddialarıyla gündeme geldi. Bu iddialar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok ünlü isim olayla ilgili açıklamalar yaptı.

Çakal'dan Deha Tuzcu açıklaması

Deha Tuzcu ile geçmişte birlikte çalıştığı iddia edilen rapçi Emirhan Çakal, X (Twitter) hesabından uzun bir açıklama yaparak kendini ifade etti. Çakal, Deha Tuzcu ile sadece bir yıllık iş ilişkisi olduğunu belirterek "Elimizde büyüdü" şeklindeki yorumların yanlış algı yarattığını söyledi. Çakal, Deha Tuzcu'yu herkesin kendileri sayesinde tanıdığını ve müzik kariyerinin başlangıcında ona yardım ettiklerini açıkladı.

Tuzcu’ya güvenmişti

Çakal, Tuzcu hakkında çıkan iddiaları öğrendiğinde büyük bir şok yaşadığını ve bizzat Tuzcu’ya bu suçlamaları sorduğunu belirtti. O dönem Tuzcu’ya inandığını ve arkasında durduğunu söyleyen Çakal, bu süreçte Amerika’da eğitim aldığı dönemin depreme denk gelmesinin kendisi için duygusal olarak çok zor bir dönem olduğunu dile getirdi. Çakal, deprem sürecinde yardım faaliyetlerine katıldığını ve bu sırada Tuzcu’ya yöneltilen suçlamaları kabul edilemez bulduğunu ifade etti.

İlişkisini sonlandırdı

Çakal, Perros Blancos grubuyla olan birlikteliğini ve Deha Tuzcu ile olan iş ilişkisini sonlandırdığını açıkladı. Tuzcu ile yaptığı şarkıyı platformlardan kaldırdığını belirten Çakal, Los Angeles’ta tekrar buluşma fırsatını da geri çevirdiğini söyledi. Çakal, "Deha ile olan ilişkime ve kariyerime bağımsız olarak devam etme kararı aldım. Onu geçmişimde bıraktım," diyerek durumu netleştirdi.

Pişmanlıklarını dile getirdi

Çakal, Deha Tuzcu’ya ilk dönemlerinde yardım ettiğini ancak bu durumun hayatındaki en büyük pişmanlıklardan biri olduğunu belirtti. "Umarım bir gün siz de geçmişinizle ilgili açıklama yapmak zorunda kalmazsınız," diyen Çakal, bu olayların kendisi için derin bir hayal kırıklığı olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Erdursun'dan EYT'de 'Staj' detayı açıklaması

Özgür Erdursun'dan EYT'de 'Staj' detayı açıklaması