Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Sergen Yalçın Sessizliğini Bozdu: Bekar Adamım, Kimden Kaçacağım?

Sergen Yalçın Sessizliğini Bozdu: Bekar Adamım, Kimden Kaçacağım?

Eski futbolcu Sergen Yalçın, eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile ilgili çıkan sevgili iddialarına sert tepki gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sergen Yalçın Sessizliğini Bozdu: Bekar Adamım, Kimden Kaçacağım?
KAYNAK: Haber Merkezi

Eski futbolcu ve yorumcu Sergen Yalçın, eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile ilgili çıkan sevgili iddialarına sert tepki gösterdi. Yalçın, "Arkadaşız, haberler çirkinleştirildi" dedi.

Sevgili iddialarına sert tepki

Son dönemde yorumculuk yapan Sergen Yalçın, eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu’nun eski eşi Sezer Çakır ile görüntülenmesinin ardından çıkan ilişki iddialarına ateş püskürdü. Geçtiğimiz günlerde bir eğlence mekanından çıkarken Sezer Çakır ile görüntülenen Yalçın, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmıştı. Bu görüntülerin ardından ortaya atılan sevgili iddialarına, Candaş Tolga Işık’ın programında sinirlenerek yanıt verdi.

“Bekar adamım, kimden kaçacağım?”

Yalçın, Sezer Çakır ile sadece arkadaş olduklarını ve bunun herkes tarafından bilindiğini belirtti. Şu sözlerle tepki gösterdi: "Sanki ben eski takım arkadaşımın eşiyle ilişki yaşıyormuşum gibi bir haber yapılmış. Biliyorlar arkadaşım olduğunu, her yere beraber gidiyoruz. Ama bilip de haberleri çirkinleştiriyorlar. Ne kaçacağım lan! Bekar adamım ben, kimden kaçacağım?"

“Haberler örf ve adetlerimize ters”

Yalçın, çıkan haberlerin yanlış ve çirkin olduğunu vurgulayarak, "Arkadaşımın eski eşiyle ilgili bu tür iddialar örf ve adetlerimize çok ters. Bu tür haberler gerçekten kötü bir haber," şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuşadası Belediyesi 3 Yıllık Hukuk Mücadelesini Kazandı

Kuşadası Belediyesi 3 Yıllık Hukuk Mücadelesini Kazandı