Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Dünya Yıldızı Madonna’nın Acı Günü! Onu Her Zaman Affettim

Dünya Yıldızı Madonna’nın Acı Günü! Onu Her Zaman Affettim

Madonna'nın kardeşi Christopher Ciccone, 63 yaşında kansere yenik düştü. Madonna, Instagram'da duygusal paylaşım yaparak kardeşini onurlandırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dünya Yıldızı Madonna’nın Acı Günü! Onu Her Zaman Affettim
KAYNAK: Haber Merkezi

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna’nın kardeşi Christopher Ciccone, 63 yaşında kansere yenik düştü. Madonna, Instagram'da yaptığı duygusal paylaşımda kardeşini onurlandırırken, "Onu her zaman affettim" sözleriyle dikkat çekti.

Christopher Ciccone'nin vefatı

Dünya basınında yer alan haberlere göre, Madonna’nın kardeşi Christopher Ciccone, Michigan’da kanser nedeniyle hayatını kaybetti. 63 yaşında hayata veda eden Ciccone, uzun süredir hastalığıyla mücadele ediyordu. Madonna, kardeşinin vefatının ardından Instagram hesabından yaptığı duygusal bir paylaşım ile acısını paylaştı.

“Ona her zaman hayrandım”

Madonna, kardeşi hakkında yaptığı paylaşımda, Christopher Ciccone’yi "uzun zamandır bana en yakın olan insan" olarak tanımladı. Ünlü sanatçı, "Aramızdaki bağı açıklamak çok zor" diyerek kardeşine olan derin bağlılığını ifade etti. Ciccone’nin kusursuz bir zevke sahip olduğunu belirten Madonna, "Sivri bir dili vardı, bunu bazen bana karşı kullanırdı ama ben onu her zaman affettim," dedi.

Duygusal anlar

Madonna, paylaşımında kardeşiyle birlikte çekilen birçok fotoğrafa da yer vererek geçmişe olan özlemini dile getirdi. Kardeşiyle arasındaki karmaşık ilişkiye rağmen ona olan hayranlığını ve sevgisini dile getiren Madonna, gönderisiyle binlerce beğeni aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Nobel Tıp Ödülü'nü Victor Ambros ve Gary Ruvkun kazandı

2024 Nobel Tıp Ödülü'nü Victor Ambros ve Gary Ruvkun kazandı