Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Kısmetse Olur Fenomeni Cansel Ayanoğlu, T*cize Uğradı!

Kısmetse Olur Fenomeni Cansel Ayanoğlu, T*cize Uğradı!

Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel Ayanoğlu, yan komşusunun tacizine uğradığını açıkladı. Adalet sistemi tepkisi sosyal medyada yankı buldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kısmetse Olur Fenomeni Cansel Ayanoğlu, T*cize Uğradı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının unutulmaz yarışmacılarından Cansel Ayanoğlu, yan komşusunun tacizine uğradığını açıkladı. Uzaklaştırma talebiyle gittiği polis merkezinden eli boş dönen Ayanoğlu, adalet sistemine tepki gösterdi.

Yan komşusu tarafından rahatsız edildi

Fenomen isim Cansel Ayanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yan komşusunun kendisini alkol aldıktan sonra sabah saatlerinde kapısına dayanarak rahatsız ettiğini belirtti. Küçük kızı Hira ile yaşadığı evde bu olayın yaşanmasının ardından tedirgin olan Ayanoğlu, soluğu polis merkezinde aldı. Ancak uzaklaştırma talebiyle gittiği karakoldan eli boş dönen fenomen, sosyal medya üzerinden adalet sistemine tepki gösterdi.

“Adaletin saçmalığına bakar mısınız?”

Cansel Ayanoğlu, karakoldan döndükten sonra yaşadığı hayal kırıklığını Instagram hesabından paylaştı. “Ülkedeki adaletin saçmalığına bakar mısınız?” diyerek tepkisini dile getiren Ayanoğlu, komşusunun kendisini tanıdığı için taciz ettiğini ve uzaklaştırma kararı almak istediğini belirtti. Ancak polisin, bu olayın tekrar etmesi gerektiğini ve komşunun sürekli peşinde olması gerektiğini söylemesi üzerine büyük bir öfke patlaması yaşadı.

“Bir son mu olması gerekiyor?”

Ayanoğlu, "Bir son mu olması gerekiyor illa! Niye en başında bir önlem alınmıyor?" diyerek, önlem alınmadığı sürece kadına yönelik şiddet ve cinayet vakalarının artacağını ifade etti. "Teksas gibi" ifadesiyle tepkisini daha da sertleştiren Cansel, adalet sisteminde kadınların korunması için yeterli önlemlerin alınmadığını vurguladı.

Sosyal medyada destek aldı

Tacize uğramasıyla ilgili şikayetçi olduğu ifade tutanağını da sosyal medya hesabından paylaşan Ayanoğlu, takipçilerinden destek gördü. Ancak bir takipçisinin "Bacım sen de oranı buranı açma" şeklindeki yorumuna sert tepki göstererek, "Benim açık giyinmem, tecavüze ya da tacize uğramamı normalleştirmez" yanıtını verdi.

Cansel Ayanoğlu?

Cansel Ayanoğlu'nun Bulgaristan göçmeni olduğu tahmin edilmektedir. 1997 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 25 yaşındadır. Aslan burcu olduğunu söyleyen Cansel Ayanoğlu pembe rengini çok sevdiğini belirtmiştir. Boyu 1,65 olduğu konuşuluyor.

Estetisyen olarak çalıştığını belirtmiştir. Yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. "Bir erkekte aradığım şey yakışıklılık ve zeka. Ee tabi para olmadan da olmaz. Maddiyat benim için çok önemli. Adam gibi adam olmalı ve beni sahiplenmeli. Kıskançlığı severim." ifadelerini kullanmıştır. Stili ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun övgü almaktadır. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun övgü alan Cansel Ayanoğlu'nun bir köpeği bulunmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli'de Merve Acar Cin*yeti Davasında Karar Açıklandı

Denizli'de Merve Acar Cin*yeti Davasında Karar Açıklandı