Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Al Pacino’nun Sevgilisi Noor Alfallah, Otel Kaçamağında Yakalandı

Al Pacino’nun Sevgilisi Noor Alfallah, Otel Kaçamağında Yakalandı

Al Pacino'nun genç sevgilisi Noor Alfallah, Bill Maher ile otelde görüntülendi. İkili arasındaki ilişkiye dair ayrılık iddiaları tekrar gündeme geldi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Al Pacino’nun Sevgilisi Noor Alfallah, Otel Kaçamağında Yakalandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Hollywood’un ünlü aktörü Al Pacino’nun kendisinden 54 yaş küçük sevgilisi Noor Alfallah, ünlü komedyen Bill Maher ile bir otelden çıkarken görüntülendi. Çiftin arasındaki ilişkiye dair ayrılık iddiaları yeniden gündeme geldi.

Al Pacino'nun sevgilisi otelde yakalandı

Hollywood’un efsanevi aktörlerinden Al Pacino’nun 54 yaş küçük sevgilisi ve oğlunun annesi Noor Alfallah, 68 yaşındaki ünlü komedyen ve talk show sunucusu Bill Maher ile otel kaçamağında yakalandı. Gece geç saatlerde Los Angeles’taki ünlü Chateau Marmont Oteli’nden çıkarken görüntülenen Alfallah ve Maher, fotoğraflarını çeken paparazzilere karşı herhangi bir saklanma girişiminde bulunmadı.

Ayrılık iddiaları güçleniyor

83 yaşında dördüncü çocuğunu kucağına alan Al Pacino ve Noor Alfallah ilişkisi uzun süredir tartışma konusu. Özellikle Alfallah’ın, Al Pacino’dan doğan oğlu Roman’ın velayetini almak için mahkemeye başvurması ve nafaka talebi sonrası ayrıldıkları iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak çiftin geçtiğimiz hafta birlikte doğum günü kutlaması yapması, bu iddiaları bir süreliğine rafa kaldırmıştı. Yine de Alfallah’ın Bill Maher ile görüntülenmesi, ayrılık dedikodularını yeniden canlandırdı.

Bill Maher ile görüntülendi

Noor Alfallah ve Bill Maher, Los Angeles’taki otelden çıkarken görüntülendi. 68 yaşındaki Maher’in gri bir takım elbise giymesi dikkat çekerken, Alfallah siyah kıyafetiyle kameralara yansıdı. Çift, paparazzilerin ilgisine kayıtsız kalarak görüntülenmeye devam etti. Bu olay, Al Pacino’nun sevgilisi ile Maher arasındaki ilişkinin boyutunu merak konusu yaptı.

Birkaç saat önce Pacino ileydi

Noor Alfallah’ın Bill Maher ile görüntülenmesinden sadece birkaç saat önce Al Pacino ile birlikte Batı Hollywood’daki Chez Mia restoranında vakit geçirdikleri öğrenildi. Pacino’nun güneş gözlükleriyle gece saatlerinde görüntülenmesi dikkat çekerken, Alfallah, arabasının yolcu koltuğunda otururken fotoğrafçılara el sallamıştı. Çiftin bu son görüntüleri hala birlikte olduklarını gösterse de Alfallah’ın Bill Maher ile buluşması kafaları karıştırdı.

Çocuğunun velayetini aldı, nafaka ödüyor

Al Pacino ve Noor Alfallah’ın oğulları Roman, Haziran 2023’te dünyaya gelmişti. İlişkileri hala devam etmesine rağmen Alfallah, Eylül 2023’te oğlunun tam fiziksel velayeti için başvuruda bulundu. Mahkeme bu talebi kabul etti ve Al Pacino, Alfallah’a ayda 30.000 dolardan fazla nafaka ödemeye başladı. Ayrıca, oğlunun eğitimi için de düzenli olarak ödeme yapıyor.

Evlenmeyi hiç düşünmedi

Noor Alfallah, Al Pacino ile evlenip evlenmeyeceği sorusuna, "Ben evlenecek tipte biri değilim" yanıtını vermişti. Daha önce de yaşça kendisinden büyük ünlülerle ilişki yaşadığı bilinen Alfallah, servet avcısı iddialarını ise reddetmişti. Yakın çevresi, Alfallah’ın Hollywood'da büyük bir yapım şirketinde yöneticilik yaptığını ve ailesinin zengin olduğunu belirterek, bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirmişti.

Yaşça büyük erkeklerden hoşlanıyor

Yakın arkadaşları Alfallah’ın her zaman kendisinden yaşça büyük erkeklerden hoşlandığını ve Al Pacino’yu sevdiğini, anne olmak için onu seçtiğini belirtiyorlar. Alfallah’ın Bill Maher ile ilişkisi üzerine ise henüz net bir açıklama yapılmış değil.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenihisar'da evler kırmızıya büründü: Kurutmalık biberin demeti 500 TL

Yenihisar'da evler kırmızıya büründü: Kurutmalık biberin demeti 500 TL