Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Sinan Akçıl'dan bomba Seçil Erzan açıklaması: Bizden de...

Sinan Akçıl'dan bomba Seçil Erzan açıklaması: Bizden de...

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, son günlerde futbol dünyasından tanınmış isimlerin dolandırıcılık olayında adı geçen Seçil Erzan ile ilgili açıklama yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sinan Akçıl'dan bomba Seçil Erzan açıklaması: Bizden de...

Türkiye’de son günlerde, futbol dünyasından tanınmış isimlerin milyonlarca dolarlık bir dolandırıcılık vakasına karıştığı gizli bir fon soruşturması konuşulmakta. Arda Turan ve Emre Belözoğlu gibi ünlülerin, Seçil Erzan aracılığıyla yüksek getiri vaadiyle birikimlerini bir fona yatırdıkları haberleri medyada geniş yer buldu. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ise bu konuda dikkat çekici bir açıklama yaptı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, eski DenizBank Şube Müdürü Seçil Erzan’ın kurduğu iddia edilen yüksek getirili gizli fonla ilgili soruşturma yürütüyor. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi spor dünyasının tanınmış isimlerinin de aralarında bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddia ediliyor ve her gün yeni gelişmeler yaşanıyor.

SİNAN AKÇIL’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Konu hakkında çarpıcı bir açıklama yapan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, bir dönem futbolcuların da mağdur olduğu bu tür olaylarla ilgili şunları söyledi: “Seçil Erzan gibi bir dolandırıcı daha önce de bizden para almaya çalıştı. Hatta eski eşimden de para istemişti. Ancak sanat camiası bu durumu fazla gündeme getirmedi ve olay unutulup gitti. Örnek vermek gerekirse, birisi size ‘6 kamera verin, karşılığında 18 kamera alın’ derse, bu teklifi kabul edersiniz. Ancak bu tür işlemleri yaparken vergi ödemek ve resmi prosedürlere uymak gerekir.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konya’da yürüyen merdivende düşen çocuğun parmakları koptu

Konya’da yürüyen merdivende düşen çocuğun parmakları koptu