Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Acun Ilıcalı’dan Şok Survivor Açıklaması: Yeni Sezon Çanakkale’de

Acun Ilıcalı’dan Şok Survivor Açıklaması: Yeni Sezon Çanakkale’de

Survivor programı, bu sezon Çanakkale'de parkurlarda gerçekleşecek. Acun Ilıcalı, maliyet artışları nedeniyle Türkiye'ye projeleri taşıdıklarını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Acun Ilıcalı’dan Şok  Survivor Açıklaması: Yeni Sezon Çanakkale’de
KAYNAK: Haber Merkezi

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor, bu sezon Dominik yerine Çanakkale’deki parkurlarda gerçekleşecek. Acun Ilıcalı, maliyet artışları nedeniyle bazı projeleri Türkiye’ye taşıdıklarını duyurdu.

Survivor’ın Yeni Adresi: Çanakkale

Türk televizyonlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor, bu yıl sürpriz bir değişiklikle karşımıza çıkıyor. Yıllardır Dominik Cumhuriyeti’nde çekilen program, bu sezon parkurlarını Çanakkale’de kuruyor. Acun Ilıcalı, artan maliyetler nedeniyle Survivor formatındaki bazı yarışma programlarını Türkiye’ye taşıma kararı aldıklarını açıkladı. Yeni sezonda, Meksika televizyonlarında yayınlanan ve Survivor formatında hazırlanan ‘La Isla’ programının parkurları Çanakkale’nin Bayramiç bölgesinde kurulmaya başlandı.

“Survivor Türkiye’de Çekilmeyecek”

Survivor’ın Türkiye’de çekileceğine dair iddialar hakkında da konuşan Acun Ilıcalı, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Ilıcalı, “Survivor aylarca süren uzun soluklu bir yarışma ve Türkiye’de televizyon seyircisinin en yoğun olduğu bölümler kış mevsimine denk geliyor. Bu yüzden yarışmayı kış aylarında yayınlamak zorundayız. Ancak Türkiye’de mevsimsel şartlar bu yarışmayı çekmemizi zorlaştırıyor. Bu nedenle Survivor’ı, Güney Yarım Küre’de bulunan bir ülkede çekmekten başka şansımız yok” ifadelerini kullandı.

Yerli Parkurlar İçin Hazırlıklar Sürüyor

Acun Ilıcalı’nın açıklamalarına göre, Survivor formatındaki diğer yarışma programları için Türkiye’de kurulan parkurlar, gelecekte başka projeler için de kullanılabilir. Çanakkale’nin Bayramiç bölgesinde devam eden hazırlıklar, özellikle yerli yapımlar için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Survivor’ın Dominik Serüveni Devam Edecek

Türkiye’de düzenleneceği iddia edilen Survivor, yine Dominik Cumhuriyeti’nde çekilmeye devam edecek. Ilıcalı, mevsimsel ve lojistik nedenlerden dolayı Survivor’ın formatının Türkiye’de uygulanamayacağını belirterek, “Survivor’ı Türkiye’de yapmak, uzun süreli bir yarışma olduğu için kış aylarında mümkün değil. Ancak Türkiye’de başka projelerle seyircilerimizin karşısında olacağız” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'nin Antalyaspor Maçı Kadrosu Belli Oldu

Fenerbahçe'nin Antalyaspor Maçı Kadrosu Belli Oldu