Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Ahu Tuğba’nın Cenazesi Türkiye’de! Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Ahu Tuğba’nın Cenazesi Türkiye’de! Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba'nın Miami'de vefatının ardından cenazesi İstanbul'a getirildi. Yarın Beyoğlu Atlas Sineması'nda anma töreni düzenlenecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ahu Tuğba’nın Cenazesi Türkiye’de! Son Yolculuğuna Uğurlanacak
KAYNAK: Haber Merkezi

ABD’de hayatını kaybeden ünlü oyuncu Ahu Tuğba’nın cenazesi, Miami’den İstanbul’a getirildi. Tuğba, yarın Beyoğlu Atlas Sineması’ndaki anma töreninin ardından Teşvikiye Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

Ahu Tuğba Hayata Veda Etti

Türk sinemasının sevilen oyuncularından Ahu Tuğba, 1 Eylül’de ABD'nin Miami kentinde birlikte yaşadığı kızı Anjelik Calvin’in evinde hayatını kaybetti. KOAH hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenilen Tuğba’nın vefatı, sanat camiasında büyük üzüntü yarattı. Ünlü oyuncunun cenazesi, Miami’den kalkan Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla İstanbul’a getirildi. Cenazeyi taşıyan uçak, saat 16.10’da İstanbul Havalimanı'na indi.

bugun Anma Töreni Düzenlenecek

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, sosyal medya hesabından annesinin cenaze törenine ilişkin detayları paylaştı. Calvin, “Bu cumartesi (bugün) saat 11.00’de Beyoğlu Atlas Sineması’nda bir anma töreni düzenlenecek. Cenaze, öğlen namazını müteakip Teşvikiye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Annemi dualarla uğurlayalım” diyerek sevenlerini bu acı günde yanında olmaya davet etti.

“O Bir Anneydi, Sanatçı Olması Önemli Değil”

Annesinin cenazesini teslim almayı beklerken DHA’ya konuşan Anjelik Calvin, duygusal anlar yaşadı. “Onu çok seviyorum. İnşallah, çok yaşamam da ona kavuşurum. Allah naim cennetini nasip etsin. Küçük bir çocukken bana Allah’ı, Kur’an-ı Kerim’i öğretti. İlk öğrettiği şey Ayet-el Kürsü’ydü. Bana ‘Sen Allah’ın emanetisin’ diyordu. Ne diyebilirim ki o benim annem. Ne kadar artist de olsa, evde gecelikle oturan, benim okuldan gelmemi bekleyen bir anneydi. Dua öğreten, dua okuyan biriydi. İstediği kadar sanatçı olsun, o bir anneydi benim için. Allah nur içinde yatırsın” ifadeleriyle annesine olan sevgisini ve üzüntüsünü dile getirdi.

Türk Sinemasının Efsane İsimlerinden Biri

Ahu Tuğba, 1970’li ve 1980’li yıllarda Türk sinemasında birçok başarılı yapımda rol alarak adını geniş kitlelere duyurmuştu. Hem oyunculuğu hem de hayatıyla sürekli gündemde olan Tuğba, bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden biriydi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Gece Yarısı Yangın: 2 Gecekondu Küle Döndü

Antalya'da Gece Yarısı Yangın: 2 Gecekondu Küle Döndü