Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Arka Sokaklar’ın Ayla’sı Filiz Taçbaş’tan Korkutan Haber

Arka Sokaklar’ın Ayla’sı Filiz Taçbaş’tan Korkutan Haber

Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, Bingöl Kiğı’da yamaçtan düşerek ayak bileğini kırdı. Ameliyata alınan Taçbaş'a platin ve çivi takıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arka Sokaklar’ın Ayla’sı Filiz Taçbaş’tan Korkutan Haber
KAYNAK: Haber Merkezi

Arka Sokaklar dizisinde Ayla karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, Bingöl Kiğı’da yamaçtan düşerek ayak bileğini iki yerinden kırdı. Hemen ameliyata alınan Taçbaş’a platin ve çivi takıldı.

Filiz Taçbaş Sevenlerini Korkuttu

Türk dizi ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden Filiz Taçbaş, geçirdiği kaza ile hayranlarını endişelendirdi. ‘Arka Sokaklar’ dizisinde canlandırdığı Ayla karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu, Bingöl’ün Kiğı ilçesinde yamaçtan inerken ayağının kayması sonucu dengesini kaybederek düştü. Düşme sonucu ayak bileği iki yerinden kırılan Taçbaş, apar topar hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Maceracı Ruhunun Bedelini Ödedi

Hastane odasından bir paylaşım yapan Filiz Taçbaş, yaşadığı kazayı ve ameliyat sürecini takipçileriyle paylaştı. Taçbaş, “Maceraya olan düşkünlüğüm, iki gün önce Bingöl Kiğı’da yamaçtan inerken ayağımın kayması ve bileğimin ters dönmesi nedeniyle ayak bileğimin iki yerinden kırılmasına sebep oldu. Şu an platin ve çivi takıldı” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncuya sosyal medyadan geçmiş olsun mesajları yağdı.

Filiz Taçbaş Kimdir?

İstanbul doğumlu olan Filiz Taçbaş, sinema ve dizi oyunculuğunun yanı sıra eski millî tenisçidir. 10 yaşındayken Bilge Olgaç ile kamera karşısına geçen Taçbaş, uzun bir aradan sonra sinema ve dizi projelerinde yer almaya devam etti. Taçbaş, ‘Mahallenin Muhtarları’, ‘Koçum Benim’, ‘Anadolu Kartalları’, ‘İşler Güçler’, ‘Çukur’ ve ‘Arka Sokaklar’ gibi birçok başarılı yapımda rol aldı.

Hem Sanatçı Hem Milli Tenisçi

Profesyonel bir tenis oyuncusu olan Filiz Taçbaş, 2007 yılında yüksek puan alarak millî takım elemelerine katıldı ve millî forma giydi. Aynı zamanda gazetelerde tenis üzerine yazılar kaleme aldı. Sanat ve spor kariyerini başarıyla sürdüren Taçbaş, 2023 Türkiye genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden İzmir milletvekili aday adayı oldu.

Geçmiş Olsun Mesajları Yağdı

Filiz Taçbaş’ın yaşadığı kaza sonrası sosyal medyada ve sanat camiasında geçmiş olsun mesajları paylaşıldı. Ünlü isimler ve hayranları, Taçbaş’a acil şifalar diledi. Hayranları, ünlü oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mehmet Ali Erbil’den Sevgilisine Sürpriz Hediye: Yerli Otomobil

Mehmet Ali Erbil’den Sevgilisine Sürpriz Hediye: Yerli Otomobil