Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Deniz Akkaya'dan Vefat Eden Babası İçin Sitem Dolu Mesaj

Deniz Akkaya'dan Vefat Eden Babası İçin Sitem Dolu Mesaj

Ünlü model Deniz Akkaya, babası Muzaffer Akkaya'nın vefatını duyurduğu duygusal paylaşımında, babasıyla yaşadığı sorunları ve rekabeti dile getirdi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deniz Akkaya'dan  Vefat Eden Babası İçin Sitem Dolu Mesaj
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü model Deniz Akkaya, babası Muzaffer Akkaya'nın vefatını sosyal medya üzerinden duyurarak duygusal ve sitem dolu bir mesaj paylaştı. Babasıyla yıllardır sorunlu bir ilişki yaşadığını dile getiren Akkaya, mesajında babasının kendisine kızı gibi değil, rakibi gibi davrandığını ve bu durumun hayatını nasıl etkilediğini anlattı.

"Kızın Değil, Rakibin Olarak Bakmaya Başladın"

Deniz Akkaya, sosyal medya paylaşımında babasının kendisine artık kızı olarak değil, rakibi olarak baktığını belirtti. Ünlü model, "Kalabalık ailesinde tek okuyan, üst düzey bir bürokrat olan babam. İşine olan aşkından ismimi Deniz koydun, ablamın ismini ise kaptanların kılavuzu bir yıldızın ismini koydun. Sen ailemizin kaptanı ve tek yıldızı oldun. Ancak sen emekli olduktan sonra benim yıldızım parladı ve Türkiye’de kitleleri etkileyen başarılı bir genç kadına dönüştüm. O günden beri yıldızımız hiç barışmadı. Seninle son yemeğe gittiğimiz gün, yıllardır gittiğin balıkçıda, sahibinin önce bana selam vermesi nedeniyle yemek yemeden kalktık" ifadelerini kullandı.

"Baba-Kız Değil, Rakip Olduk"

Paylaşımında, babasıyla arasındaki rekabeti ve duygusal mesafeyi vurgulayan Akkaya, "Sevgili babacığım, beni son senelerde çok üzdün. Kırıldığım yerden ikinci doğumumu yaşıyorum. Bu hayatta baba-kız olduk, bir başka hayatta adil şartlarda rakip olmayı çok isterim. Bundan sonra bayrağı senden devraldığımı ve hala rekabetimizin devam ettiğini sana hatırlatmak istiyorum" sözleriyle sitemini dile getirdi. Akkaya, babasının ölümünden sonra da bu duygularının değişmediğini belirterek, “Nurlar içinde uyu… Umarım huzur bulursun annemin yanında” diyerek sözlerini tamamladı.

Geçmişte Yaşanan Ailevi Sorunlar

Deniz Akkaya, bir süre önce 16 yaşındaki kızı A.Ö. ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelmişti. Kızının kendisine saldırıp balkona kilitlediğini açıklayan Akkaya, bu olayın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın müdahalesiyle kızının koruma altına alındığını belirtmişti. Yaşanan bu olayın ardından, babası Muzaffer Akkaya’nın torununun velayetini almak için harekete geçtiğini öğrenen Akkaya, babasının bu isteğine karşı çıkmıştı.

"Babam Narsist Kişilik Bozukluğunun Son Boyutunda Biri"

Deniz Akkaya, babasıyla yaşadığı sorunları daha önce de dile getirmişti. Babasının kendisine düşmanca davrandığını ve aile içinde yaşanan sorunların kendisini derinden etkilediğini ifade etmişti. Babasının narsist kişilik bozukluğu olduğunu belirten Akkaya, "Babam beni hapse attıracağını söyledi. Babam eski bir bürokrat ve müthiş egolu. Babam günde 20 saat televizyon seyredip kimseyi beğenmez, dışarı çıkmaz. Hayatta en beğenmediği kişi hep bendim. Bana bir gün böyle ateş edeceğini hiç düşünmedim. Çocuğumun onun yanına gitmemesi gerektiğini çok iyi biliyor. Bu yüzden kendimi ve çocuğumu korumak zorundayım" şeklinde konuşmuştu.

Deniz Akkaya Kimdir ?

Deniz Akkaya (d. 3 Ağustos 1977, İstanbul), Türk manken, oyuncu ve sunucu.

Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. İlk olarak 1996 yılında Nihat Doğan'ın "Maçoyum Ben" şarkısının klibinde oynadı. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildikten sonra bu yönde çalışmalarını sürdürdü. Çeşitli dizilerde rol aldı. Mankenliği bıraktı.

Efe Önbilgin ile beraberliğinden Ayşe adında bir kızı bulunmaktadır.

Deniz Akkaya şuan uzun süredir bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı iş adamı Murat Varol ile beraberdir. Deniz Akkaya şuan sunuculuk yapmaktadır. Bazı sinema filmlerinde de oynayan Deniz Akkaya tiyatro oyunlarında da yer almıştır.

Aynı zamanda Duymayan Kalmasın programında sunuculuk yapan Akkaya,yakın zamanlarda programdan ayrıldı.

Oyunculuk kariyeri
Maskeli Beşler: Kıbrıs (2007)
Vizontele Tuuba (2003) (Deniz Kızı)
Okul (2003) (Alev)
Metro Palas (2004) (Yelda)
Şarkılar Seni Söyler (2003) (Ayten)
Yeşil Işık (2002)
Hemşerim (1997)
Ölümle Dans

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da depremzedelerin nevresim takımlarında çıkan çip panik yarattı

Hatay'da depremzedelerin nevresim takımlarında çıkan çip panik yarattı