Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Banu Alkan’ın Siyasi Yolculuğu!

Banu Alkan’ın Siyasi Yolculuğu!

1987 yapımı fenomen film Afrodit’in başrol oyuncusu ve Yeşilçam’ın Afrodit’i olarak tanınan Banu Alkan, siyasete gireceğini duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Banu Alkan’ın Siyasi Yolculuğu!
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

1987 yapımı fenomen film Afrodit’in başrol oyuncusu ve Yeşilçam’ın Afrodit’i olarak tanınan Banu Alkan, siyasete gireceğini duyurdu. Alkan, bu çarpıcı açıklamayı bir televizyon programında yaptı.

Alkan’ın Bomba Açıklamaları

Alkan, tarzı, hareketleri ve sözleriyle sık sık gündeme gelen bir isim. Bu seferki açıklamalarıyla da ekran başındaki izleyicileri şaşırtmayı başardı.

Banu Alkan Kimdir

Milletvekilliği ve Bakanlık Planları

Yeşilçam’ın yıldızı Alkan, gelecek planları hakkında konuştu ve siyasete atılacağını belirtti. Alkan, “Önce milletvekili olacağım, ardından Kültür ve Turizm Bakanı olmayı hedefliyorum” dedi.

“Kültür ve Turizm Bakanı Olacağım”

Alkan, “Politikaya atılacağım. Milletvekili olduktan sonra bir gün mutlaka Kültür ve Turizm Bakanı olacağım. Çünkü çok donanımlıyım, kimse bu yönümü bilmez” ifadelerini kullandı.

“Güzel ve Zeki Olmaktan Yoruldum”

Alkan, “Güzel ve zeki olmaktan yoruldum. 30 - 35 yıl zirvede kalan bir insan nasıl akıllı olmaz. Dünyanın en zeki insanlarıyla boğuştuk, dünyanın en zeki insanı yazar, gazeteciler ve yönetmendir” dedi. Bu sözlerle Alkan, hem güzelliğinin hem de zekasının farkında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Panathinaikos Türkiye'den ilk transferini gerçekleştirdi

Panathinaikos Türkiye'den ilk transferini gerçekleştirdi