Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin 1969 Türkiye Güzeli Simla Kantarcıoğlu Hayatını Kaybetti

1969 Türkiye Güzeli Simla Kantarcıoğlu Hayatını Kaybetti

1969 Türkiye Güzeli Simla Kantarcıoğlu, 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Kantarcıoğlu, Büyükçekmece'de defnedildi. Ailesi ve sevenleri, eski güzellik kraliçesini son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
1969 Türkiye Güzeli Simla Kantarcıoğlu Hayatını Kaybetti
KAYNAK: Haber Merkezi

1969 Türkiye Güzeli Simla Kantarcıoğlu, tedavi gördüğü Büyükçekmece Kolan Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. 79 yaşındaki Kantarcıoğlu, güzelliğiyle hafızalarda yer eden bir isimdi.

Sağlık Sorunları Yıllar İçinde Arttı

Simla Kantarcıoğlu'nun kızı Ebru Kantarcıoğlu, annesinin uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini belirtti. Kantarcıoğlu, "Kalp terapisi alıyordu. Diz kapaklarında oluşan sorun nedeniyle ameliyat oldu. 4-5 yıl önce düşüp kalçasını kırdıktan sonra vücudu iyice yıprandı. Son olarak en yakın arkadaşının evinde rahatsızlandı ve acile kaldırıldı. Bilinci 2-3 gün içinde tamamen kapandı. İyileşmesi umuluyordu ama maalesef vefat etti" dedi.

Son Yolculuğuna Uğurlandı

Simla Kantarcıoğlu, dün Büyükçekmece'deki Güzelce Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, Kasımpaşa-Kulaksız'daki aile mezarlığına defnedildi. Sevenleri ve ailesi, eski Türkiye Güzeli'ni son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da tarımsal üretim destek ve teşvikleri açıklandı

Muğla'da tarımsal üretim destek ve teşvikleri açıklandı