Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kültür Sanat Samsun Kültür Yolu Festivali'nde Renkli Etkinlikler Düzenlendi

Samsun Kültür Yolu Festivali'nde Renkli Etkinlikler Düzenlendi

Samsun Kültür Yolu Festivali, sanat ve müziğin buluşma noktası oldu. Sekizinci gününde de dopdolu bir programla ziyaretçilerini ağırladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsun Kültür Yolu Festivali'nde Renkli Etkinlikler Düzenlendi
KAYNAK: İHA

Samsun Kültür Yolu Festivali, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlediği etkinliklerin dördüncü durağı olarak sekizinci gününde zengin bir program sunarak devam etti. Konserlerden sergilere, atölye çalışmalarından gastronomi deneyimlerine kadar her yaşa hitap eden çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

A W229135 06

Çeşitli Müzik ve Sanat Etkinlikleri

Festival kapsamında Samsun'da birçok sanatçı sahne aldı. Samsun Atatürk Kültür Merkezi'nde Ercan Polat ve Aslı Hünel, muhteşem performanslarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Ayrıca Mehmet Kemiksiz, Saathane Meydanı'nda Samsunlularla buluştu.

A W229135 04

Türk Halk Müziği'nin Gücü

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, Aydın Gün Sahnesi'nde gerçekleştirdiği konserle büyük ilgi gördü. Deyişler ve Semahlar ile dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

A W229135 03

Çocuklar İçin Özel Etkinlikler

Doğupark'ta kurulan “Çocuk Köyü”, festival boyunca çocuklara yönelik birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Atölye çalışmaları, sahne gösterileri ve tiyatrolar, minik ziyaretçilere eğlenceli saatler yaşattı. “Aşuk Maşuk” ve “Kral Şakir” performansları ise çocukların büyük beğenisini kazandı.

A W229135 07

Fatma Turgut'un Unutulmaz Performansı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen festivalin yedinci gününde sahne alan ünlü şarkıcı Fatma Turgut, dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Samsunlu hayranlarıyla buluşan Turgut, gece boyunca sevilen şarkılarıyla büyük beğeni topladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
UNESCO Dünya Mirası Gezileri Ankara’da Başladı

UNESCO Dünya Mirası Gezileri Ankara’da Başladı