Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kültür Sanat Magarsus dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı!

Magarsus dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı!

Magarsus’un ikinci sezon çekimleri Adana'da başladı. Dizi, narenciye tekelini elinde tutan bir ailenin hikayesini konu alıyor. Yeni kadro heyecan yaratıyor!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Magarsus dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı!
KAYNAK: Haber Merkezi

BluTV'nin ilk sezonuyla dikkatleri üzerine çeken dizisi Magarsus'un ikinci sezon çekimleri başladı. Adana'da gerçekleştirilen çekimlerin, Çukurova’nın bir sahil kasabası olan Sarıbahçe'de narenciye tekelini elinde bulunduran bir ailenin hikayesini anlatan dizi, merakla bekleniyor.

Yönetmen ve Senarist

Dizinin yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut üstlenirken, senaryosunu ise Mustafa Yürüktümen ile birlikte kaleme alıyor. Magarsus, güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesi ile dikkat çekiyor.

Başrol Oyuncuları

Dizinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Berkay Ateş yer alıyor. Bu güçlü oyuncu kadrosu, hikayenin derinliğini artırarak seyirciyi ekrana kilitlemeyi amaçlıyor.

İkinci Sezon Kadrosu

Önümüzdeki yıl bluTV'de seyirciyle buluşacak olan Magarsus dizisinin ikinci sezon oyuncu kadrosunda Bora Akkaş, Bihter Dinçel, Cemre Ebüzziya, Hazal Türesan, Vildan Atasever, Deniz Celiloğlu, Sezin Akbaşoğulları ve Aykut Temel gibi önemli isimler yer alıyor. Bu yeni isimlerin eklenmesi, dizinin daha da zenginleşmesini sağlayacak.

Magarsus nerede çekildi?

Magarsus Antik Kenti Adana'ya 49 km uzaklıktaki Karataş ilçesinin 4 km batısında Dört Direkli mevkiinde yer almaktadır.

Magarsus hikayesi nedir?

'Magarsus', başka bir açıdan da aile olamayanların hikayesini anlatıyor. Çukurova görseliyle bizi narenciye bahçelerine, lagünlere, limanlara götürse de 'Magarsus'ta aslında herhangi bir sektöre uyarlanabilecek bir Türkiye hikayesi izliyoruz. Öyle bir Türkiye ki, sadece parası olanın para kazanabildiği bir ülke.

Magarsus neyi anlatıyor?

"Magarsus", Çukurova'nın bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe'de narenciye ticareti yapan ve bir yandan birbirleriyle mücadele ederken bir yandan da bölgede hakimiyer kurmaya çalışan dış güçlerle mücadele eden Kurak ailesinin hikayesini anlatıyor.

Magarsus konusu nedir?

Özgün hikayesiyle ve başarılı oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeye hazırlanan Magarsus, Çukurova'nın bir sahil kasabası Sarıbahçe'de narenciye tekelini elinde tutan bir ailenin hikayesini konu ediniyor.

Magarsus kimin eseri?

Senaryosu Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Yürüktümen'e ait olan Magarsus, Çukurova'nın kıyısında Sarıbahçe adlı bir yerde Narenciye ticareti yapan Kurak Ailesi'nin iktidar mücadelesini anlatıyor. Yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer'in üstlendiği dizi, Temmuz'da 7.

Magarsus yönetmen kimdir?

İzleyeni Çukurova'da narenciye ticareti yapan Kurak ailesiyle hemhâl eden ve iktidar olgusuna tarım ekonomisi üzerinden bakan Magarsus'un yönetmeni Yunus Ozan Korkut, dizide Beton karakterini canlandıran oyuncu Berkay Ateş'e yöneltiyor bu soruyu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tabela sürekli değişiyor! Benzin ve motorine zam geldi

Tabela sürekli değişiyor! Benzin ve motorine zam geldi