Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kültür Sanat Recep İvedik Geri Döndü!

Recep İvedik Geri Döndü!

Ünlü Türk komedyen Şahan Gökbakar’ın başrolünde olduğu ve Türkiye’nin en çok izlenen filmlerinden biri olan “Recep İvedik” serisi, Disney+ Türkiye’nin orijinal içeriklerini yayından kaldırmasının ardından Netflix kütüphanesine geri döndü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Recep İvedik Geri Döndü!

Ünlü Türk komedyen Şahan Gökbakar’ın başrolünde olduğu ve Türkiye’nin en çok izlenen filmlerinden biri olan “Recep İvedik” serisi, Disney+ Türkiye’nin orijinal içeriklerini yayından kaldırmasının ardından Netflix kütüphanesine geri döndü.

Recep İvedik Serisi ve Başarısı

“Recep İvedik” serisi, ilk olarak 22 Şubat 2008’de vizyona girdi ve her filmi sırasıyla gişede hasılat rekorları kırdı. Serinin son filmi “Recep İvedik 7”, Disney+ Türkiye’nin orijinal içeriği olarak bu kez izleyicilerle sinema salonlarında değil, evlerinde buluştu.

Netflix ve Disney+ Anlaşması

Netflix, Disney+ ile yapılan anlaşmanın ardından serinin son filmlerini kütüphanesinden çıkardı. Ancak, Temmuz ayında Disney+, “Recep İvedik 7” dahil olmak üzere orijinal yerli yapımlarını platformdan kaldırma kararı aldı.

Şahan Gökbakar’ın Tepkisi ve Netflix’e Geri Dönüş

Bu karara tepki gösteren Şahan Gökbakar, “Beş yıl boyunca sadece Disney’de olup, yayınlanmamak ve seyircimden uzak kalmak benim için kabul edilebilir değil.” diyerek en yakın zamanda yeniden birlikte olmanın sözünü verdi. Bu sözün ardından, “Recep İvedik 7” dahil serinin tüm filmleri Netflix kütüphanesine geri eklendi. Bu durum, izleyiciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazeteci Seyhan Avşar Neden Gözaltına Alındı? Seyhan Avşar Kimdir?

Gazeteci Seyhan Avşar Neden Gözaltına Alındı? Seyhan Avşar Kimdir?