Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kültür Sanat HAYALLERİNDEKİ ANTALYA’YI ÇİZDİLER

HAYALLERİNDEKİ ANTALYA’YI ÇİZDİLER

TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Antalya Şubesi Dünya Şehircilik Günü dolayısıyla 5 Kasım Cumartesi günü Konyaaltı Hayatpark’ta 6’ncı ve 7’nci sınıflar arasında Geleneksel Resim yarışması düzenledi. “Hayalimdeki Antalya” konulu resim yarışmasına çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
HAYALLERİNDEKİ ANTALYA’YI ÇİZDİLER

Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi Dünya Şehircilik Günü kapsamında “Hayalimdeki Antalya” konulu resim yarışması etkinliği gerçekleştirdi. Konyaaltı Hayatpark’ta düzenlenen etkinlikte konuşan Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Antalya Şubesi Başkanı Funda Yörük, “8 Kasım Dünya Şehircilik günü kapsamında bugün 6. ve 7. sınıf öğrencilerini kapsayan “Hayalimdeki Antalya” konulu resim yarışması düzenliyoruz. 4’üncüsünü düzenlediğimiz resim yarışmamızı geleneksel hale getirdik. Burada olan ve katılım sağlayan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“HAYALİNİZİ YANSITIN”

2

Başkan Funda Yörük etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, “Şehir Plancıları odası olarak kentimize, kendimizi ait hissedip, kentimizi korumanın küçük yaşlardan başlaması gerektiğini, kent bilinçliliğinin öğrenilmesi gereken bir şey olduğunu ve bunu küçük yaşlarda başlayıp devam etmesi gerektiğini düşündük. Bunun için yarışmalara ve düzenlediğimiz bütün etkinliklere çocuklarımızdan başladık. Bugün burada bize destek olan Akdeniz Üniversitesi öğrencilerimiz var. Şehir Bölge Planlama bölümüne ve bölüm dekanı hocamıza ve diğer hocalarımıza destekleri için teşekkür ediyorum” diyerek yarışmaya katılan öğrencilere hitaben, “Güzel bir yarışma olsun. İstediğinizi istediğiniz şekilde çizebilirsiniz. Hayalinizi yansıtmaya çalışın. Nasıl bir kentte yaşamak istiyorsunuz? Hayaliniz bizler için çok önemli. İnşallah hayal ettiğiniz gibi şehirlere bizlerde büyükler olarak size armağan edebiliriz, yaşatabiliriz, geleceğinize sunabiliriz” ifadesini kullandı.

ESERLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

1-4

Etkinlikte yarışmaya katılan öğrenciler iki saat içerisinde hayallerindeki Antalya’yı resmetti. Jüri üyelerinin resimleri değerlendirmesinin ardından ise başarılı olan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Toplamda 6 eser ödül aldı.

HABER: FADİME YİĞİT

5-1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kazadan ucuz kurtuldular

Kazadan ucuz kurtuldular