Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kültür Sanat Denizli Kitap Fuarı 7’nci Kez Kapılarını Açıyor! 325 Yazar Katılacak

Denizli Kitap Fuarı 7’nci Kez Kapılarını Açıyor! 325 Yazar Katılacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarı, 18 Ekim'de kapılarını kitapseverlere açıyor. Fuara 325 yazar ve 150 yayınevinin katılacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Denizli Kitap Fuarı 7’nci Kez Kapılarını Açıyor! 325 Yazar Katılacak
KAYNAK: İHA

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 7’ncisini düzenlediği Denizli Kitap Fuarı, 18 Ekim 2024 Cuma günü kapılarını kitapseverlere açmaya hazırlanıyor. 325 yazar ve 150 yayınevi ile geniş bir katılımın olacağı fuar, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi (EGS) Fuar Alanı'nda gerçekleşecek. Etkinlik boyunca yazarlar okurlarıyla buluşacak, imza günleri ve söyleşilerle dolu bir hafta sunulacak.

Onur konuğu Ahmet Ümit olacak

Fuarın bu yılki onur konuğu ünlü yazar Ahmet Ümit olacak. Ayrıca Coşkun Aral, Banu Avar, Cezmi Ersöz ve Ayşe Kulin gibi Türkiye’nin önde gelen isimleri de fuara katılacak. Fuar, 27 Ekim 2024 Pazar gününe kadar her gün sabah 10.00’dan akşam 20.00’ye kadar ziyaret edilebilecek.

Açılış töreni 18 Ekim’de yapılacak

Denizli Kitap Fuarı’nın açılış töreni, 18 Ekim 2024 Cuma günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek. Etkinliğin ilk gününden itibaren Ahmet Ümit, Yekta Kopan, Ünsal Ünlü, Merdan Yanardağ, İclal Aydın ve daha birçok ünlü isim fuarda okurlarıyla buluşacak. 10 gün boyunca sürecek olan etkinliklerde imza günlerinin yanı sıra birçok yazar, düşünce dünyalarını ve eserlerini okuyucularla paylaşma fırsatı bulacak.

Yüzlerce yazar ve yayınevi Denizli'de olacak

Fuar, edebiyat dünyasının önemli isimlerini Denizli halkıyla buluşturmayı amaçlıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bu büyük organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. "Denizli’yi sanat ve kültürle buluşturmaktan onur duyuyoruz. Özellikle gençlerimiz ve çocuklarımız için kitapla tanışma fırsatı yaratmak bizim için çok önemli. Fuarın, şehirdeki kültürel yaşama büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Denizlili yazarlar da fuarda olacak

Fuarın önemli özelliklerinden biri de Denizlili yazarlar için ayrılan özel alanlar olacak. Bölgenin yerel edebiyatçıları, kendi eserlerini tanıtma fırsatı bulacak ve Denizli halkıyla daha yakın bir etkileşim kuracak. Yüzlerce yazar ve yayınevinin katılımıyla gerçekleşecek bu dev organizasyon, Denizli halkı için bir kültür şöleni sunacak.

Fuarın sosyal medya hesaplarından detaylara ulaşılabilecek

Fuarla ilgili tüm detaylar, Denizli Kitap Fuarı internet sayfası ve Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek. Etkinlik, kitapseverler için eşsiz bir buluşma noktası olacağı ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Jahrein tahliye edildi! Müstehcenlik suçundan tutuklanmıştı!

Jahrein tahliye edildi! Müstehcenlik suçundan tutuklanmıştı!