Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kültür Sanat Atatürk'ün hayatı FOX'ta ekranlara geliyor

Atatürk'ün hayatı FOX'ta ekranlara geliyor

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını anlatan "Atatürk" filmi, Cumhuriyet'in 100. yılında, 29 Ekim 2023'te saat 21:00'de FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Atatürk'ün hayatı FOX'ta ekranlara geliyor
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Milleti'nin azmi sayesinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı, 29 Ekim 2023'te kutlanacak. Bu özel günde, Gazi Mustafa Kemal'in hayatını anlatan, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği "Atatürk" filmi, FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Filmin ilk fragmanı, 28 Ekim 2022 tarihinde yayımlandı. Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı yapımda Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlik hayatından bir kesit anlatılıyor.

Atatürk filminin oyuncuları kim?

Filmde, Atatürk'ü çocukluğundan gençliğine, askeri okul yıllarında ve Kurtuluş Savaşı'nda destansı mücadelesine kadar farklı dönemlerde görmek mümkün olacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise Songül Öden, Mehmet Günsür, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Esra Bilgiç, Sahra Şaş, Bertan Asllani, Beran Kotan, Hamdi Alkan, Darko Perić, Lidija Kordić, Predrag Bjelac, Emre Mete Sönmez, Emre Yetim ve Cahit Gök gibi isimler yer alıyor.

Atatürk filmi ne zaman, saat kaçta hangi kanal yayınlanacak?

9 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, saat 21:00'de FOX ekranlarında TV’ye özel olarak yayınlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya'nın Cumhuriyet mesajı izlenmeyle rekor kırdı!

Bakan Yerlikaya'nın Cumhuriyet mesajı izlenmeyle rekor kırdı!