Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Yürüyerek Filistin'e gitmek için yola çıktılar

Yürüyerek Filistin'e gitmek için yola çıktılar

Kayseri Filistin ile Dayanışma Platformu üyeleri, Filistin'e destek olmak amacıyla yürüyerek Filistin’e gitmek üzere Kayseri'den yola çıktılar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Yürüyerek Filistin'e gitmek için yola çıktılar
KAYNAK: İHA

Kayseri Filistin ile Dayanışma Platformu üyeleri, Filistin'e destek amacıyla yola çıktılar. Yaklaşık bin 200 kilometrelik bir yolculukla Kudüs'e ulaşmayı hedefliyorlar. Toplam 65 gönüllü platform üyesi ve vatandaş, Kayseri'den yola çıkarak Niğde, Adana, İskenderun güzergahını izleyip Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan geçerek önce Filistin'e, ardından Kudüs'e ulaşmayı planlıyor.

filistine

zulme karşı güçlü bir duruşun başlangıcı olur

Gönüllüler, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Bürüngüz Camii'nde yapılan dualarla yolcu edildi. Kayseri Filistin Dayanışma Platformu üyesi Sadi Özmen, bu yola çıkışlarını şu sözlerle açıkladı: "Yürekleri Filistin'deki kardeşleriyle yanmakta olan Kayserili kardeşlerimiz bu yolda bulunuyorlar. Bir şairin dediği gibi, 'Dertsizlik büyük bir derdir; dertli olanlar ise ehli iman'dır.' Bu yağmurlu bir günde, sıcak yataklarında kalmak yerine, 'ehli iman'dan olmanın hazzını yaşayarak, kardeşlerimizin derdine çare olmak için yola koyuluyoruz. Kayseri'den Filistin ile Dayanışma Platformu üyeleri ve Kayseri halkı, Suriye üzerinden Kudüs'e kadar sürecek bu hayırlı yolculuğumuza hoş geldiniz. Rabbimiz, kardeşlerimizin yolunu açık etsin ve dualarını kabul etsin. Bu kutlu yolculuk, umarız ki zulme karşı güçlü bir duruşun başlangıcı olur."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeşil Sol Parti’nin yeni ismi açıklandı

Yeşil Sol Parti’nin yeni ismi açıklandı