Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya İsrail'in Gazze'deki Saldırıları Devam Ediyor Ölü Sayısı 41 Bini Aştı

İsrail'in Gazze'deki Saldırıları Devam Ediyor Ölü Sayısı 41 Bini Aştı

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 358 gündür aralıksız sürüyor. Son 48 saatte 52 Filistinli daha hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail'in Gazze'deki Saldırıları Devam Ediyor Ölü Sayısı 41 Bini Aştı
KAYNAK: İHA

İsrail'in Gazze Şeridi'nde gerçekleştirdiği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamaya göre, ölü sayısı 41 bin 586'ya yükselmiş durumda. Sadece son 48 saat içinde gerçekleştirilen dört farklı saldırıda 52 Filistinli hayatını kaybetti.

Yaralıların Sayısı 96 Bini Geçti

Bakanlık, saldırılarda yaralananların sayısının da hızla arttığını belirtti. Gazze'deki hastanelerin kapasiteleri dolmuş durumda ve sağlık sistemi çökme noktasına gelmiş. Şu ana kadar toplam 96 bin 210 kişi yaralandı ve birçok yaralıya müdahale edilemiyor. Durumun ciddiyeti her geçen gün daha da kötüleşiyor.

İsrail'in Saldırıları 358 Gündür Sürüyor

İsrail, Gazze Şeridi'ndeki saldırılarına ara vermeden devam ediyor. Bu süreçte yapılan operasyonlar hem can kaybına hem de ciddi yıkıma neden oldu. 7 Ekim'den bu yana düzenlenen saldırılar sonucunda, çok sayıda sivil hayatını kaybederken, bölgedeki altyapı da büyük zarar gördü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsunspor Göztepe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Samsunspor Göztepe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?