Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Staj ve çıraklık sigortası mağdurları mitinge hazırlanıyor

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları mitinge hazırlanıyor

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, stajyer ve çırakların sigorta hakları için uzun süredir sürdürdüğü mücadeleye büyük bir mitingle devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, stajyer ve çırakların sigorta hakları için uzun süredir sürdürdüğü mücadelesine büyük bir mitingle devam ediyor. Federasyon, tüm mağdurları, haklarını aramak için bu önemli etkinliğe katılmaya davet ediyor.

Federasyon Başkanı Murat Bal, Gülgün Feyman’ın hazırlayıp sunduğu Meltem TV’deki Haberin İçinden programına katıldı.

Federasyon Başkanı Murat Bal'ın yaptığı açıklamada;"Önümüzdeki günlerde bir miting olacak. Bu mitinge Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanımız Özgür Özel katılacak. Bunun planlamasını yapıyoruz, bütün illerimizdeki CHP İl Başkanlıklarına dilekçelerimizi verdik. İl Başkanları ve İlçe Başkanlarından gerekli desteği istiyoruz. Diğer paritlerimizden de aynı şekilde destek talebinde bulunuyoruz. Bütün Türkiyedeki mağdur kardeşlerimizle bu miting için gün sayıyoruz. Bir an önce de bu miting tarihimizi alacağız. Sayın Özgür Özel'in geleceği bir mitingi mutlaka istiyoruz. Bir kere daha buradan kendisine seslenmek istiyorum ve teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
M
Mersinli 3 ay önce
Staj mağduru değiliz; STAJ GİRİŞİ cumhurittifakı tarafından GASP EDENLERİZ!!! Biz haklarımızı GASP edenlere haklarımızı HELAL ETMİYORUZ HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN İKİ CİHANDA İNŞALLAH 7 SÜLALESİNİN BOĞAZINDA KALIR HER LOKMASI İNŞALLAH.
BEĞENME
0
CEVAPLA
Szymanski’den Mourinho Yorumu

Szymanski’den Mourinho Yorumu