Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Son Hali Yürek Burktu! Tablet Reis Onurcan Güzel Yardım İstedi

Son Hali Yürek Burktu! Tablet Reis Onurcan Güzel Yardım İstedi

2013 yılında tablet kutusundan çıkan salatalık videosuyla viral olan ve fenomen haline gelen Onurcan Güzel, daha önce son haliyle gündem olmuştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Son Hali Yürek Burktu! Tablet Reis Onurcan Güzel Yardım İstedi

2013 yılında tablet kutusundan çıkan salatalık videosuyla viral olan ve fenomen haline gelen Onurcan Güzel, daha önce son haliyle gündem olmuştu. Şimdi ise yaşadığı zorluklarla gündeme geldi.

Onurcan Güzel’in Zor Hayatı

Onurcan Güzel, bilinen adıyla Tablet Reis, geçtiğimiz yıl değişen tarzıyla gündeme gelmişti. Kötü yorumların ardından eski haline döneceğini açıklamıştı. Ancak hayatındaki zorluklar, onu bir kez daha gündeme getirdi.

Güzel, Malatya doğumlu ve depremde evlerinin hasar görmesi nedeniyle şu anda Mersin’de halası ve abisiyle bir evin tek odasında yaşıyor. Babasını 2020 yılında kaybeden Onurcan’ın annesi ise babasının vefatının ardından başka bir adamla gitti.

Onurcan Güzel

Onurcan Güzel’in Yardım Çağrısı

Halasının emekli maaşı ve TikTok’ta canlı yayın açarak çok az bir gelirle geçindiklerini söyleyen Onurcan, genetik rahatsızlığı sebebiyle çalışamıyor. 35 kilo olan Güzel, vücudunu sevmediğini ve ‘obez olmak istediği için daha önce ağladığını’ söyleyerek izleyenleri üzdü.

Daha önce intihar etmeye çalıştığını ve yoğun bakıma alındığını söyleyen Onurcan için halası, Testo Taylan’dan yeğenine bir iş bulmasını istedi. Testo Taylan’ın YouTube videosu sayesinde Onurcan için bağış toplanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da okullar yarın tatil!

Hatay'da okullar yarın tatil!