Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem ‘Kuş Uçuşu’ Final Sezonu İçin Geri Sayım Başladı

‘Kuş Uçuşu’ Final Sezonu İçin Geri Sayım Başladı

Dijital yayın devi Netflix, popüler dizisi 'Kuş Uçuşu’nun final sezonu için tarih verdi. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Dijital yayın devi Netflix, popüler dizisi 'Kuş Uçuşu’nun final sezonu için tarih verdi. Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı dizi, 11 Nisan’da izleyiciyle buluşacak.

Yeni Sezon, Yeni Heyecanlar

‘Kuş Uçuşu’, yeni sezonuyla geri dönüyor. Dizinin merakla beklenen final sezonundan ilk klip yayınlandı. İkinci sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaşa beklenmedik bir yön veren dizi, son sezonuyla geri geliyor.

Dengeler Değişiyor, İttifaklar Kuruluyor

Tahtın sahibi konusunda yaşanan ani değişim tüm dengeleri bozuyor ve yeni ittifakların kurulmasına yol açıyor. ‘Ormanın, aslan ve kuş arasındaki değişmez sanılan kanunları’ bir kez daha altüst olurken, farklı kuşaklar arasında yaşanan çatışmalar ve zirvede kalabilmek için verilen mücadele son kez tüm heyecanıyla devam ediyor.

Final Sezonu İçin Geri Sayım Başladı

Kameraların karşısına bu defa başka bir tanıdık yüz yerleşirken, önceki ittifaklar bozuluyor, yeni ilişkiler kuruluyor ve habercilik dünyasında kartlar bir kez daha yeniden dağıtılıyor. Netflix, 11 Nisan’da izleyiciyle buluşacak üçüncü ve final sezonundan ilk klibi yayınladı. Bu heyecan verici gelişme, ‘Kuş Uçuşu’ hayranlarını büyük bir merak içinde bıraktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanyaspor Kayserispor Maçı için Hazır

Alanyaspor Kayserispor Maçı için Hazır