Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Kemer’de açılış heyecanı

Kemer’de açılış heyecanı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Sanat ve Eğitim Merkezi’nde çalışmalar tamamlandı ve açılışa hazır hale getirildi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Sanat ve eğitim merkezinde çalışmalar bitti. 1 Nisan’da açılışı gerçekleştireceğiz. Kemer halkı burada sanat ve müzikle buluşacak” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer’de açılış heyecanı

 

 

Kemer Belediyesi tarafından tahsis edilen Kemer Yeni Mahalle’de 345 ada 2 parseldeki bin 11 metrekarelik alana yapılan merkezin 1 Nisan’da yapılacak olan açılış için tüm hazırlıklar tamamlandı. Kemer Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre merkezin içerisinde müzik, tiyatro, halk oyunları ve meslek edindirme gibi kurslar yer alacak ve vatandaşların sanat ve sanatsal faaliyetler için buluşma noktası olacak.

 

ATSO’YA MERKEZ TEŞEKKÜRÜ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer'in en büyük eksikliklerden biri olan sanatsal faaliyetleri çözmek için ATSO ile iş birliği yaptıklarını söyledi.

Kemer Belediyesi’nin yer tahsisi ile ATSO'nun yaptığı sanat ve eğitim merkezinde çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Topaloğlu, “Sanat ve eğitim merkezinde çalışmalar bitti. 1 Nisan’da açılışı gerçekleştireceğiz. Merkezin yapılmasında emeği geçen ATSO Başkanı Davut Çetin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Merkezin içerisinde müzik kursları, dil kursları, meslek edindirme kursları, halk oyunları kursları gibi kurslar olacak. Kemer halkı burada sanat ve müzikle buluşacak” diye konuştu.

 

Haber Merkezi

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YAŞLI ADAM SERADA ÖLÜ BULUNDU

YAŞLI ADAM SERADA ÖLÜ BULUNDU