Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Akdeniz Üniversitesi'nden 4 adet kiralama ihalesi

Akdeniz Üniversitesi'nden 4 adet kiralama ihalesi

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü, mülkiyetindeki 2 adet kantin yeri, fotokopi yeri, şarj istasyonu alanı için ihaleye çıkıyor. İhale 10 Ekim'de Akdeniz Üniversitesi Enstitüler Binası'nda yapılacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Akdeniz Üniversitesi'nden 4 adet kiralama ihalesi
MUHABİR: Kamer Durdu

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü, mülkiyetindeki aralarındaki 2 adet kantin yeri, fotokopi yeri, şarj istasyonu alanı kiralaması için ihaleye çıkıyor. İhale 10 Ekim 2024 Perşembe günü Akdeniz Üniversitesi Enstitüler Binası A Blok’ta yapılacak. 
Akdeniz Üniversitesi mülkiyetinde ve tahsisinde bulunan kantin yerleri, fotokopi yeri ve şarj istasyonu işletilmek üzere, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince “açık teklif usulü” ile ihale edilecektir. 
 

Kiralama ihalesine katılacak olanlardan istenenler şöyle: 
 

  • Kanuni ikametgâh sahibi olmak.
  • Tebligat için Türkiye’ de adres göstermek.
  • Gerçek kişiler T.C. kimlik numarasını, tüzel kişiler ise vergi kimlik numarasını bildirmeli.
  • Geçici teminat yatırmış olmak.
  • İşin gereğine göre üniversitemizce tespit edilecek diğer belgeleri vermek.
  • Noterden tasdikli Nüfus cüzdan sureti (İhaleye katılan istekli tüzel kişilik ise; bu maddede istenen belge Limited Şirketlerde Şirket Müdürüne, Anonim Şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanına ait olacaktır.)
  • Adli sicil belgesi (Son altı ay içinde alınmış olacak) (İhaleye katılan istekli tüzel kişilik ise; bu maddede istenen belge Limited Şirketlerde Şirket Müdürüne, Anonim Şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanına ait olacaktır.)
  • Geçici teminat yatırıldığına dair belge.
  • İhale şartname bedelinin yatırıldığına dair belge. (Şartname Bedeli 500 TL)
  • İhaleye katılacak olan gerçek kişi ise noterden onaylı imza beyannamesi, tüzel kişi ise imza sirküleri ve son yetki durumunu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi.
  • İhale yılına ait mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası veya ilgili meslek odası belgesi ( Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri bu belgeleri teklifiyle birlikte verecektir.)
  • Vekâleten ihaleye katılımı halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.
  • İsteklilerin ortak girişim olması halinde, uygun ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesini vermesi (ihale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi vereceklerdir, ayrıca grubun tüm ortakları idareyle yapılacak ihale sözleşmesini şahsen veya vekil tayin edecekleri kişiler vasıtasıyla imzalayacaklardır. )
  • Kiralanacak yerlerin işletmesi konusunda, benzer iş yerleri çalıştırmış, yönetmiş olduğuna dair belge (Kafe Restoran ve Kantin Yerleri için)

İHALEYE VERİLECEK ALANLAR VE BEDELLERİ 

Hastane Katlı Otopark 25 Adet Şarj İstasyon Yerleri- 900.000 TL (Yıllık Kiralama Bedeli) 
Turizm Fakültesi Fotokopi Yeri- 28.800 TL (Yıllık Kiralama Bedeli) 
Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Kantin Yeri- 90.000 TL (Yıllık Kiralama Bedeli)
Manavgat Turizm Fak. Kantin Yeri- 60.000 TL (Yıllık Kiralama Bedeli)


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Avrupa Kuş Gözlem Günü programı: Kuş gözlem etkinlikleri nerede?

Avrupa Kuş Gözlem Günü programı: Kuş gözlem etkinlikleri nerede?