Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Dehşet Kocaeli Hastanesi'nde! Ameliyat masasına yatanda yanıklar oluşuyor

Dehşet Kocaeli Hastanesi'nde! Ameliyat masasına yatanda yanıklar oluşuyor

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde süregelen skandallar! Ameliyat masasında elektrik kaçağıyla ilgili çıkan iddialara göre hastaların vücutlarında yanıklar meydana geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dehşet Kocaeli Hastanesi'nde! Ameliyat masasına yatanda yanıklar oluşuyor

Kocaeli Şehir Hastanesi, yap-işlet-devret modeliyle inşa edilip 25 yıl sonra devlete devredilecek olmasına rağmen skandallarla anılmaya devam ediyor. Son olarak, hastanede yaşanan büyük bir skandal gündeme geldi.

Ameliyathanede Elektrik Kaçağı: Hastalar Çarpılarak Yandı!

Hastanede ameliyathanede meydana gelen elektrik kaçağı nedeniyle hastaların çarpılarak yandığı iddiası, Kocaeli Barış Gazetesi yazarı Yılmaz Karabıyık tarafından ortaya atıldı. Bilgilere göre, 63 ameliyathanenin bulunduğu hastanede, faal olarak hizmet veren ameliyathane sayısının bir süre önce 35'e çıkarıldığı ve elektrik sıkıntısının bu dönemde ortaya çıktığı iddia edildi.

Yanma Vakaları ve Yoğun Bakıma Alınan Hastalar

İddialara göre, elektrik kaçağı nedeniyle ameliyata alınan hastalardan 3'ü yanarak hayatını kaybetti, 1 hasta ise yoğun bakıma alındı. Ameliyatlar bir süre durdu ve Sağlık Bakanlığı'nın müdahalesiyle 30 yeni ameliyathane masası gönderilerek işlemler tekrar başlatıldı. Ancak, bu çözümün ardından bile elektrik kaçağı ve yanma vakaları devam etti.

Hastane Yönetimi ve Sağlık Bakanlığı Soruşturma Bekleniyor

Hastane yönetimi, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, Sağlık Bakanlığı'nın soruşturma başlatıp başlatmayacağı ise merak konusu oldu. Kocaeli Şehir Hastanesi, daha önceki eleştirilerin ardından bu skandal ile bir kez daha sağlık sektöründeki sorunları gündeme getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eşinin ayakları üşümesin diye soba borularını kıvırdı

Eşinin ayakları üşümesin diye soba borularını kıvırdı