Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Bahçeli Halk TV ve CHP'yi tehdit etti: 'Ayağınızı denk alın'

Bahçeli Halk TV ve CHP'yi tehdit etti: 'Ayağınızı denk alın'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, grup toplantısında sert açıklamalarda bulundu. Halk TV ve CHP'yi eleştiren Bahçeli, milli birlik ve yeni anayasa vurgusu yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahçeli Halk TV ve CHP'yi tehdit etti: 'Ayağınızı denk alın'
KAYNAK: Haber Merkezi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yasama yılının ilk grup toplantısında sert açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş cinayeti ile ilgili ağır sözler sarf eden Bahçeli, Halk TV ve CHP'yi hedef alarak, "Sabrımızı sınıyorlar, önce aynaya baksınlar. Akbabaların kanatlarını yolarız. Ülkü Ocakları'nı da MHP'yi de çiğnetmem" dedi.

Sinan Ateş cinayeti hakkında ne olmuştu?

Ankara’da suikasta kurban giden Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili dava hafta boyu devam edecek. Duruşmalarda savunmalar yapılacak ve olayın arka planı aydınlatılmaya çalışılacak.

Bahçeli Halk TV ve CHP'yi tehdit etti: 'Ayağınızı denk alın'

Anne Saniye Ateş, Bahçeli’ye seslenmişti

Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş, daha önce yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sert eleştiriler yöneltmişti. Ateş, "Bahçeli’ye hakkımı helal etmiyorum. Oğlumun neden öldüğünü Bahçeli söyleyecek. Konuşmalar var, her şeyi tek tek anlatacağım" diyerek Bahçeli’yi işaret etmişti.

Bahçeli'den cevap: "Akbabaların kanatlarını yolarız"

Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili iddialara karşı grup toplantısında çok net ifadeler kullandı. Bahçeli, "Bazı parti genel başkanları ve kifayetsiz muhabirler ayak üstü mahkeme kurmaya çalışıyor. Biz MHP ve Ülkü Ocakları'na operasyon çektirmeyiz. Akbabaların da kanatlarını yolarız. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. Duruşmaları dikkatle takip ediyoruz, bizim için yeterlidir" diyerek muhaliflere sert çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
61. Antalya Altın Portakal Film Festivali programı açıklandı!

61. Antalya Altın Portakal Film Festivali programı açıklandı!