Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Çavuşoğlu: Aradaki rantçılar ortadan kalkacak

Çavuşoğlu: Aradaki rantçılar ortadan kalkacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, son günlerde sıkça gündeme gelen sebze- meyve fiyatlarıyla ilgili konuştu. Antalya'da çiftçinin 2 liraya sattığı ürünün, İstanbul ve Ankara gibi şehirlerde yüzde 300- 400 artışla tüketiciye satıldığını belirten Çavuşoğlu, "Çiftçinin aldığı para düşük, tüketicinin ödediği ücret yüksek. Aradaki yüzde 400 parayı kim kazanıyor? Çiftçi kazanacak, malının değerini alacak. Tüketiciler de makul fiyata alacak, aradaki rantçılar ortadan kalkacak" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çavuşoğlu: Aradaki rantçılar ortadan kalkacak

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'nın Serik ilçesinde AKP'nin seçim ofisinin açılışına katıldı. AKP Serik Belediye Başkanı adayı Enver Aputkan, AKP'li ve MHP'li ilçe yöneticileri ile 'cumhur ittifakı'nı destekleyenlerin katıldığı açılışta konuşan Bakan Çavuşoğlu, 17 yıldır aktif siyaset hayatında en çok geldiği ilçenin, Serik olduğunu söyledi.

'ÇİFTÇİ KAZANACAĞINA RANTÇILAR KAZANIYOR'

Son günlerde sıkça gündeme gelen sebze- meyve fiyatlarıyla ilgili de konuşan Bakan Çavuşoğlu, çiftçinin ve tüketicinin hakkını korumak zorunda olduklarını söyledi. Antalya'da çiftçinin 2 liraya sattığı ürünün, İstanbul ve Ankara gibi şehirlerde yüzde 300- 400 artışla tüketiciye satıldığını belirten Çavuşoğlu, "Çiftçinin aldığı para düşük, tüketicinin ödediği ücret yüksek. Aradaki yüzde 400 parayı kim kazanıyor? Seralarda alın teriyle çalışan çiftçi kazanacağına, rantçılar kazanıyor. Çiftçi kazanacak, malının değerini alacak. Tüketiciler de makul fiyata alacak. Aradaki rantçılar ortadan kalkacak" dedi. DHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erkek iktidarın  KIT AKILLARI!

Erkek iktidarın KIT AKILLARI!