Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Aykut Kaya'dan Side Esnafına Destek

Aykut Kaya'dan Side Esnafına Destek

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Side Karşılama Merkezi’nde esnaf ile bir araya gelerek bir basın açıklaması yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aykut Kaya'dan Side Esnafına Destek
MUHABİR: Kamer Durdu

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Side Karşılama Merkezi’nde esnaf ile bir araya gelerek bir basın açıklaması yaptı.

Side: Antalya’nın Gözde Yeri

Milletvekili Kaya, konuşmasına vatandaşların bayramını kutlayarak başladı ve “Yaklaşık 2500 yıllık bir tarihe sahip olan Side, tarihinde Akdeniz bölgesinin ticaret merkezi olmuş ve bugün de Antalya’nın ve ülke turizminin en gözde yerlerinden biri haline gelmiştir. Antalya’ya gelen yaklaşık 15 milyon turistin üçte biri Manavgat bölgesine gelmekte ve bunların büyük bir çoğunluğu da Side’yi ziyaret etmektedir” dedi.

Whatsapp Image 2024 04 15 At 10.07.37

Side Karşılama Merkezi’ndeki Sorunlar

Kaya, Side Karşılama Merkezi’ndeki sorunlara dikkat çekti ve “Burası araçların, taksilerin, dolmuşların, tur otobüslerin, yerli ve yabancı misafirlerin geldikleri ilk noktadır. Ancak burası yapılırken, Kültür ve Turizm Bakanlığı kendi bildiğine göre hareket etmiş, burada faaliyet gösteren esnafımızın görüşlerini almadan, ihtiyaçları göz ardı edilmiştir” ifadelerini kullandı.

Büyük Bir Kaos Tehlikesi

Kaya, “Eğer Side Karşılama Merkezi’nin koşulları esnafın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak bir an önce iyileştirilmezse, esnafımız, vatandaşımız, misafirimiz perişan olacak. Burada büyük bir kaos bizi beklemektedir” uyarısında bulundu.

Whatsapp Image 2024 04 15 At 10.07.36

Side Postanesi’nin Yetersizliği

Kaya, “Esnafımızın bize aktardığı sorunların biri de, mevcut Side Postanesi’nin yetersiz olduğudur. Bugün Side’mize yakışmayan, sadece bir personelin çalıştığı bir Side Postanesi var. İvedilikle oradaki istihdam sayısının arttırılması, PTT Bank’ın devreye girmesi, yeni ATM’lerin eklenmesi gerekmektedir” dedi.

Side’nin İhtiyaçları

Kaya, Side’nin içindeki mevcut sorunlardan birisinin de tuvalet eksikliği olduğunu belirtti ve “Side’nin dört meydanına dört tane konforlu, güzel tuvalet yapılması gerekmektedir. Bu bir temel ihtiyaçtır. Bunların çoktan çözülmüş olması gerekmektedir” dedi. Ayrıca çöp arabalarının modernize edilmesi gerektiğini vurgulayan Kaya, “Arabalardan akan su hem sokağı kirletiyor hem de koku yayıyor. Sidemize bu çöp arabaları yakışmıyor. Bugün Portekiz Lizbon’da yollar her akşam köpükle yıkanıyor. Side’nin Lizbon’dan fazlası var eksiği yoktur” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
74 İlde "Mercek-17" Operasyonları: Ruhsatsız Silahlar Ele Geçirildi

74 İlde "Mercek-17" Operasyonları: Ruhsatsız Silahlar Ele Geçirildi