Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Avukat Mustafa Şahin yazılarıyla artık Akdeniz Gerçek'te

Avukat Mustafa Şahin yazılarıyla artık Akdeniz Gerçek'te

Avukat Mustafa Şahin, Akdeniz Gerçek'in köşe yazarları arasına katıldı. Şahin'in ilk köşe yazısını okumak için tıklayın.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Avukat Mustafa Şahin yazılarıyla artık Akdeniz Gerçek'te
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya Kent İzleme Platformu Sözcüsü Avukat Mustafa Şahin, Akdeniz Gerçek Gazetesi köşe yazarlarına katıldı. Şahin'in yazıları artık Akdeniz Gerçek Gazetesi'nde ve internet sitesinde yayımlanacak. Mustafa Şahin'e, Akdeniz Gerçek ailesi olarak, 'Hoş geldin' diyoruz. 

[article id="9396" color="bg-success"][/article]

Mustafa Şahin 1

Mustafa Şahin Kimdir?

1958 yılında Burdur doğumlu olan Mustafa Şahin, orta öğrenimini Konya Anadolu Lisesi'nde, yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Evli olan Şahin'in Cankat ve Berkin isminde iki çocuğu bulunuyor.

Avukat Mustafa Şahin; İnsan Hakları Derneği Antalya Şubesi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı Kurucu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği, Özgürlük ve Dayanışma Partisi Antalya Kurucu İl Başkanlığı, Sivil yırttaş girişimleri olan Antalya Kent Gönüllüleri Dayanışması ve Antalya Kent İzleme Platformu kurucu üyeliği, Antalya Barosu iki dönem Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı ve Antalya Kent Konseyi'nde yer aldı Şahin ayrıca Tabiatı Koruma Derneği ve Çağdaş Hukukçular Derneği üyesidir. Antalya Barosu'nda kayıtlı olan Mustafa Şahin halen serbest avukatlık mesleğini sürdürüyor.

MUSTAFA ŞAHİN'İN YAZILARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nesrin Ünal Mardinli Hemşerileriyle Buluştu

Nesrin Ünal Mardinli Hemşerileriyle Buluştu