Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber BİK Antalya Şube Müdürü Cirit’ten Akdeniz Gerçek’e Ziyaret

BİK Antalya Şube Müdürü Cirit’ten Akdeniz Gerçek’e Ziyaret

Kısa bir süre önce Basın İlan Kurumu (BİK) Antalya Şube Müdürlüğü’ne atanan İdris Cirit Akdeniz Gerçek’i ziyaret etti. Cirit, ziyaretinde dijitalleşen medya hakkında önemli konulara değindi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BİK Antalya Şube Müdürü Cirit’ten Akdeniz Gerçek’e Ziyaret
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Geçtiğimiz ay Basın İlan Kurumu (BİK) Antalya Şube Müdürlüğü görevine atanan İdris Cirit, göreve başlamasının ardından yerel basın kuruluşlarına ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Akdeniz Gerçek gazetesini ziyaret eden Cirit, basın sektörünün mevcut durumu ve dijitalleşme sürecinin basın üzerindeki etkileri üzerine fikir alışverişinde bulundu.

DİJİTALLEŞME İLAN GELİRLERİNİ DEĞİŞTİRDİ

İdris Cirit, Akdeniz Gerçek’e yaptığı ziyarette, dijitalleşmenin basın ilan gelirleri üzerindeki etkilerine değindi. Cirit, dijital dönüşümle birlikte geleneksel medya kuruluşlarının ilan gelirlerinde değişiklikler yaşandığını ve Basın İlan Kurumu’nun bu sürece uyum sağlamak adına yeni stratejiler geliştirdiğini belirtti.

ÖNCELİK YEREL BASININ DESTEKLENMESİ

Cirit, yerel gazetelerin hem dijitalde hem de basılı yayınlarda daha etkin olabilmeleri için Basın İlan Kurumu olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Bu bağlamda, yerel basının ilan gelirlerini artırmak ve sürdürülebilir bir yapı oluşturmak için çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güler Sabancı Japonya'dan o nişanı alan ilk Türk kadını oldu!

Güler Sabancı Japonya'dan o nişanı alan ilk Türk kadını oldu!