Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem ATSO Başkanı Ali Bahar’dan Ramazan Bayramı mesajı

ATSO Başkanı Ali Bahar’dan Ramazan Bayramı mesajı

ATSO Başkanı Ali Bahar, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, kent ekonomisinin canlanmasını ve kardeşlik bağlarının güçlenmesini temenni etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ATSO Başkanı Ali Bahar’dan Ramazan Bayramı mesajı
KAYNAK: Bülten

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Bahar, bu mesajında, "Mübarek Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte, bir Bayram'a daha kavuştuk. Hoşgörü, dayanışma ve sevginin arttığı bu özel günümüzü anlamlı bir şekilde kutlamalıyız" ifadelerine yer verdi.

Ali Bahar, ATSO üyeleri, Antalya halkı ve tüm İslam toplumu için Ramazan Bayramı'nı tebrik etti. Kardeşlik ve birlik duygularının en güçlü olduğu bu dönemde, bereketin ve sevginin yoğun olduğu Ramazan Bayramı'nın hayırlı olması temennisinde bulundu. Bahar, "ATSO ailesi ve Antalya'da, birlik ve beraberliğin devam etmesini, kardeşlik bağlarının her geçen gün daha da güçlenmesini diliyorum" dedi.

Kent Ekonomisine Etkisi

Başkan Bahar, seçim sürecinin sona ermesiyle ekonomide olumlu bir dönemin başlayacağını dile getirdi. "Ramazan'ın huzur dolu günlerinin ardından, birlik ve beraberlik içinde bayramı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı'nın tüm güzellikleriyle evlerimizi, işyerlerimizi ve gönüllerimizi süslediği bu özel günlerde işlerimize bereket diliyorum" şeklinde konuştu. Turizm sezonunun Ramazan Bayramı ile birlikte başladığını vurgulayan Bahar, "9 günlük bayram tatili boyunca, kentimizi ülkemizin dört bir yanından gelen milyonlarca insan ziyaret edecek. Antalya, doğası, güneşi, sahili ve zengin tarihi ile yabancı turistlerin yanı sıra yerli turistlerin de gözdesi haline gelmiştir. Tatil sezonu, sadece turizm sektörüne değil, tüm kent ekonomisine önemli bir katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

Ali Bahar, Antalya'nın kültürel mirası, mavi bayraklı plajları ve tarihi dokusuna dikkat çekti. "Bu bayramda, farklı şehirlerden gelen yüz binlerce misafiri ağırlayacağız. Kent ekonomimize katkısı kaçınılmaz olan bu bayramın bereket getirmesini diliyorum" dedi. Bahar, bayram sevincinin kalıcı olmasını temenni ederek, "Kardeşlik ve birlik duygularının en yoğun yaşandığı, bereketin ve sevginin bol olduğu Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Kentimizde ve ATSO ailesinde, birlik ve beraberliğin devam etmesini, kardeşlik bağlarının her geçen gün daha da güçlenmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sinop'ta Meydana Gelen Kazada 5 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti 1 Kişi Yaralandı

Sinop'ta Meydana Gelen Kazada 5 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti 1 Kişi Yaralandı